Gündüz kuşağının iddialı programı Müge Anlı ile Tatlı Sert, seyirciyi ekran başına kilitleyen bir olaya daha sahne oldu. Hacer Çıranoğlu, 30 yıl önce terk etmek zorunda kaldığı dört yaşındaki oğlu Serdar’ı bulmak umuduyla Müge Anlı’ya başvurdu. Programda oğlu Serdar’ın eski eşi Seyfi Birbir tarafından tanımadığı birine verildiğini iddia eden acılı anne, oğlunun akıbetini öğrenmek için yardım istedi.

Wanda Nara Love Is Blind Arjantin’in Sunucusu Oluyor: Icardi’nin Yerinde Olmak İsteyenler Netflix’e Kilitlenecek! Wanda Nara Love Is Blind Arjantin’in Sunucusu Oluyor: Icardi’nin Yerinde Olmak İsteyenler Netflix’e Kilitlenecek!

Oğlunu Kime Verdiğini Hatırlamıyor mu?

Programa davet edilen Seyfi Birbir, başlangıçta çocuğunu kime verdiğini hatırlamadığını, sonra ise çocuğu 1994 veya 1995 yıllarında İzmit Fuarı’nda terk ettiğini ileri sürdü. Ancak araştırmalar, bu ifadelerin gerçeği yansıtmadığını ortaya koydu. Birbir'in bu çelişkili açıklamaları, şüpheleri üzerine çekti ve Müge Anlı’yı oldukça sinirlendirdi.

S Ec9C0B52E54F54588C30Eaab4191C7

Acılı Annenin Sorgulayıcı Sözleri

Birbir’in açıklamalarını tatmin edici bulmayan Müge Anlı, olayın peşini bırakmadı. Çıranoğlu ise, “Bu çocuk yaşıyor mu? Sen küçük çocuklarımı döverdin, Serdar’ı yanlışlıkla mı öldürdün?” sorusunu yöneltti. Bu sorular karşısında Birbir, oğlunu terk etmekle suçladığı eski eşine yüklenerek, “Onu öldüren sensin, bırakıp giderken düşünseydin,” diyerek ağır bir yanıt verdi.

S Cd1E04F619Bf61A774641E7B95A70E-1

Son Çıkmaz: Seyfi Birbir’in İntiharı

Programdaki gergin sorgulamalar sonrası, kendisine zarar veren ve hastaneye kaldırılan Seyfi Birbir, tedavi altına alındı. Durumu iyiye gittiği açıklanmışken, birkaç gün sonra evinin bahçesinde kendini asarak yaşamına son verdi. Bu trajik olay, programda yaşanan çelişkili açıklamaların ardından büyük yankı uyandırdı.

Editör: Havva Andırır