ATV'nin sevilen programı "Müge Anlı ile Tatlı Sert", 21 Haziran 2024 tarihinde sezon finali yapacak. İzleyiciler, sevilen programın ne zaman sona ereceğini merakla bekliyorlar.

Müge Anlı Sezon Finali Tarihi Belli Oldu!

21 Haziran'da yapılacak olan sezon finaliyle birlikte, izleyiciler yaz boyunca ekran başında bekledikleri programın yeni sezonuna hazırlanacaklar. Müge Anlı'nın programının finali, izleyiciler tarafından büyük bir merakla ve heyecanla bekleniyor.

Müge Anlı, 19 Aralık 1973 tarihinde İstanbul'da doğdu ve Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi'nden mezun oldu. Üniversite yıllarında Kanal 6'da staj yapmaya başladı ve kısa sürede kadroya alınarak yönetmen yardımcısı oldu. Buradan başlayan kariyerinde, magazin gazeteciliğine geçiş yaptı.Gazeteci Burhan Akdağ ile 1993 yılında evlenen Müge Anlı'nın, bu evliliğinden 2008 yılında boşandığı biliniyor. Şu anda 16 yaşında olan bir kızı bulunuyor.

Çağla Şıkel’in Pirinçten Hazırladığı Buz Küpleriyle Yaptığı Güzellik Masajı Nedir? Cilt Sağlığı İçin Bu Yöntem Nasıl Uygulanır? Çağla Şıkel’in Pirinçten Hazırladığı Buz Küpleriyle Yaptığı Güzellik Masajı Nedir? Cilt Sağlığı İçin Bu Yöntem Nasıl Uygulanır?


 

Editör: Havva Andırır