Sevil Çetinkaya öldürüldü mü, katili mi, cinayete kurban mı gitti, nerede şuan?

50 yaşındaki Sevil Çetinkaya, 3 çocuk annesi olarak Fransa'da yaşamaktaydı. 4 Mayıs’tan bu yana kayıp olan Çetinkaya, Uşak’ın Sivaslı ilçesindeki annesini ziyaret etmek için Türkiye’ye gelmişti. Yanında İsmail Gezer adında bir erkek arkadaşı bulunan Çetinkaya'nın ziyareti sonrası kaybolması, olayı şüpheli hale getiriyor.

Müge Anlı'da Sevil Çetinkaya41

Sevil Çetinkaya’nın Ailesi Müge Anlı’ya Başvurdu

Sevil Çetinkaya’nın kaybı sonrası kardeşleri Yeliz ve Baykal Kaya, Müge Anlı ile Tatlı Sert programına başvurarak yardım istedi. Çetinkaya'nın kaybolmasının ardından ailesi, çeşitli ipuçlarını değerlendirerek Müge Anlı’dan destek aldı. Aile, olayın aydınlatılması ve Sevil Hanım'ın bulunması için çaba sarf ediyor.

Sevil Çetinkaya2211

Olayın Şüphelisi İsmail Gezer Tavırları

Sevil Çetinkaya ile birlikte Uşak’a gelen İsmail Gezer, şüpheli tavırları ile dikkat çekiyor. Gezer, Çetinkaya'nın kaybolmasıyla ilgili sorgulanırken, olayla bağlantısı olup olmadığı araştırılıyor. Programda, Gezer’in bazı davranışları ve ifadeleri şüphe uyandırdı. Zorla tutulduğunu iddia eden Gezer, daha sonra polise şikayette bulundu, ancak bu iddia üzerine detaylı bir inceleme başlatıldı.

Sevil Çetinkaya545454

Polis Soruşturması

Gezer’in, Sevil Çetinkaya'nın kaybıyla ilgisi olup olmadığını belirlemek amacıyla polis tarafından sorgulanması sürüyor. Olayın çözülmesi için program ekibi ve polis işbirliği içinde çalışıyor. Çetinkaya'nın son görüldüğü yerler ve Gezer’in verdiği ifadeler dikkate alınarak geniş çaplı bir araştırma yürütülüyor.

Müge Anlı'da Sevil Çetinkaya4736

Araştırmanın Detayları ve İlerleyişi Programdaki Gelişmeler

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Sevil Çetinkaya'nın kaybıyla ilgili çeşitli tanıkların ifadelerine yer veriliyor. Programda, Sevil Çetinkaya'nın kayboluş sürecine dair yeni bilgiler ortaya çıkarılmaya çalışılıyor. Anlı ve ekibi, olayın aydınlatılması için titizlikle çalışıyor ve programda halktan gelen ipuçları da değerlendiriliyor.