Fransa Ligue 1'de heyecan kaldığı yerden devam ediyor. 29. haftanın son maçında Monaco, 24 Nisan Çarşamba günü saat 22:00'de Louis II Stadyumu'nda Lille'i konuk edecek. Her iki takım için de büyük önem taşıyan bu mücadelede, galip gelmek isteyen takımların kıyasıya bir mücadele sergilemesi bekleniyor.

Monaco -Lille Takımların Form Durumu

Monaco, son lig maçında Lyon ile deplasmanda 1-1 berabere kalarak puan tablosunda 4. sıraya yerleşti. Lille ise Lens'i 2-1 yenerek moral buldu ve lig sıralamasında 8. sıraya yükseldi.

Monaco -Lille Mücadelesinde Beklentiler

Monaco, iç saha avantajını kullanarak Lille'i mağlup ederek puan tablosundaki yerini sağlamlaştırmak istiyor. Lille ise deplasmandan 3 puanla dönerek yükselişini sürdürmeyi hedefliyor.

Monaco -Lille Maçı Ne Zaman Saat Kaçta Hangi Kanalda?

Tarih: 24 Nisan Çarşamba
Saat: 22:00
Yer: Louis II Stadyumu, Monaco
Yayın Kanalı: BeIN Sports 4
Hakem: Clement Turpin

Galatasaray-Sivas TARAFTARIUM 24 İZLE, Gs Sivas maçı Taraftarium güncel link, izleme ekranı Galatasaray-Sivas TARAFTARIUM 24 İZLE, Gs Sivas maçı Taraftarium güncel link, izleme ekranı

Monaco -Lille Olası 11'leri

Monaco: Nubel; Aguilar, Disasi, Badiashile, Caio Henrique; Matazo, Fofana, Ben Yedder; Diatta, Volland, Martins.

Lille: Jardim; Celik, Botman, Djalo, Reinildo; Onana, Andre, Bamba; Bamba, David, Lihadji.

Maçın hakemliğini FIFA kokartlı Clement Turpin yönetecek.

Monaco -Lille Maçının Canlı Yayın Bilgileri

Monaco - Lille maçı, BeIN Sports 4 kanalında canlı olarak yayınlanacak. Mücadeleyi taraftarlar ayrıca BeIN Sports'un web sitesi ve sosyal medya hesapları üzerinden de takip edebilecekler.

Monaco -Lille Maçını Canlı İzle