Survivor All Star'da heyecan dorukta! Adada final yaklaşırken yarışmacı sayısı azalıyor. Mavi ve Kırmızı takımlar arasındaki mücadele ise nefesleri kesiyor.

Gönül Dağı bugün var mı, 18 Mayıs akşam yeni bölümü yayınlanacak mı? Gönül Dağı bugün var mı, 18 Mayıs akşam yeni bölümü yayınlanacak mı?

Survivor Eleme Adayı 5 Mayıs

SURVİVOR'DA HAFTANIN 2. DOKUNULMAZLIK OYUNU KIRMIZI TAKIM KAZANDI

Mavi ve Kırmızı takım, haftanın ikinci dokunulmazlık oyununda karşı karşıya geldi. Kıyasıya mücadele sonucunda, dokunulmazlığı kazanan takım belli oldu. Kırmızı takım, 12-7'lik skorla galip gelerek dokunulmazlık avantajını elde etti. Böylelikle haftanın ikinci dokunulmazlık oyununu kazanan ve ödülün sahibi olan takım Kırmızı takım oldu.

Kırmızı takım, dokunulmazlık oyununda 12-7'lik bir skorla galip gelerek haftanın ikinci dokunulmazlık oyununu kazandı ve böylece ödülün sahibi oldu.

Ödül ise kadın ve erkek yarışmacılar için ayrı ayrı özelliklerde şampuan ve birbirinden lezzetli yiyeceklerden oluşuyor. Kadınbudu köfte, spagetti, patates püresi ve katlı muhallebi, adadaki yarışmacıların keyifli bir akşam geçirmesini sağlayacak.

Survivor Eleme Adayı 5 Mayıs 2

SURVİVOR'DA İLK ELEME ADAYI

Haftanın ilk dokunulmazlık oyununu kaybeden Mavi takım, ada konseyinde bir yarışmacıyı eleme potasına gönderdi. Mavi takımın ada konseyinde Batuhan 3, Yunus Emre ise 4 oy alarak eleme potasına giren isim oldu. Böylece haftanın ilk eleme adayı Yunus Emre oldu.

SURVİVOR'DA GEÇEN HAFTA ELENEN YARIŞMACI

Survivor All Star'a veda eden isim ise Yasin oldu. Yasin, veda konuşmasında sakatlık nedeniyle zorlu bir süreç yaşadığını belirtti ve diğer yarışmacılara dikkat etmeleri konusunda uyarılarda bulundu.

Survivor All Star, haftanın gelişmeleriyle izleyicilerini ekran başına kilitlemeye devam ediyor.

Haftanın ikinci eleme adayı netleşti. Dokunulmazlık oyununu bir kez daha kaybeden Mavi takım, eleme potasına iki isim aday gösterdi. Batuhan'a 4 oy çıkarken, Furkan'a ise 1 oy geldi. Sonuç olarak, Survivor'da bu haftanın ikinci eleme adayı Batuhan oldu.