Süper Lig'in 35. haftasında lider Galatasaray, zorlu rakibi Sivasspor'u evinde ağırlıyor. Sporseverler, bu haftanın karşılaşmalarını heyecanla beklerken, Galatasaray'ın liderlik koltuğundaki konumu ve Sivasspor'un rakip sahada nasıl bir performans sergileyeceği merak konusu.

Karşılaşma, RAMS Park'ta gerçekleşecek ve deneyimli hakem Arda Kardeşler yönetiminde oynanacak. Galatasaray, son 15 maçtır üst üste galibiyetler alarak mücadele ediyor ve tam kadro sahaya çıkacak.

Galatasaray-Sivasspor hangi kanalda, nereden izlenir? 

Maçın ne zaman, hangi kanalda ve saat kaçta yayınlanacağı ise sporseverlerin en çok merak ettiği konular arasında. Trendyol Süper Lig'in 35. haftasında lider Galatasaray ile Sivasspor arasındaki karşılaşma, bugün (5 Mayıs) saat 19:00'da başlayacak ve beIN Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Galatasaray-Sivasspor Muhtemel 11'ler 

Galatasaray muhtemel 11'inde Muslera, Kaan, Nelsson, Abdülkerim, Köhn, Torreira, K.Demirbay, Ziyech, Mertens, Barış Alper ve İcardi'nin yer alması bekleniyor. Sivasspor ise Nikolic, Murat, Poungouras, Appindangoye, Camara, Ziya, Charisis, İbrahim, Turgunboev, Njie ve Manaj ile sahaya çıkacak.

CANLI İZLE Samsunspor-Alanyaspor (18 Mayıs) şifresiz mi, Samsunspor-Alanyaspor yayın bilgileri, nereden izlenir? CANLI İZLE Samsunspor-Alanyaspor (18 Mayıs) şifresiz mi, Samsunspor-Alanyaspor yayın bilgileri, nereden izlenir?

İki takım arasında geçmiş karşılaşmalara bakıldığında, ligde oynanan 34 maçın 1'i berabere sonuçlanmıştı ve bu müsabakanın skoru 1-1 idi. Galatasaray'ın son 22 lig maçında yenilmemesi dikkat çekici bir istatistik olarak öne çıkıyor ve ev sahibi takım ligdeki üstünlüğünü korumak için mücadele edecek.