Süper Lig'in 35. haftasında, lider Galatasaray, evinde Sivasspor'u ağırlıyor. Bu karşılaşma, futbolseverler tarafından büyük bir heyecanla bekleniyor. Ligdeki zorlu mücadelelerde 4 puan farkla lider durumda olan Galatasaray, Sivasspor'u konuk edecek olmanın bilinciyle hazırlıklarını sürdürüyor. RAMS Park'ta gerçekleşecek olan maçı hakem Arda Kardeşler yönetecek.

Galatasaray'ın son dönemdeki başarısı dikkat çekici. Son 15 maçını kazanarak çıkışını sürdüren Galatasaray, bu önemli maçta da sahaya tam kadro çıkacak. Diğer yandan, Sivasspor da ligdeki son 4 karşılaşmadan puan çıkararak Galatasaray deplasmanına odaklanmış durumda.

Maç Ne Zaman, Hangi Kanalda, Saat Kaçta?

Galatasaray - Sivasspor maçı, Trendyol Süper Lig'in 35. haftasında yer alıyor. Maç bugün (5 Mayıs) saat 19:00'da başlayacak ve beIN Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Muhtemel 11'ler

Galatasaray: Muslera, Kaan, Nelsson, Abdülkerim, Köhn, Torreira, K. Demirbay, Ziyech, Mertens, Barış Alper, İcardi

Sivasspor: Nikolic, Murat, Poungouras, Appindangoye, Camara, Ziya, Charisis, İbrahim, Turgunboev, Njie, Manaj

İlk Yarıdaki Maç ve Diğer Detaylar

Başakşehir-Trabzonspor CANLI İZLE (18 Mayıs) şifresiz mi, Başakşehir-Trabzonspor yayın bilgileri, nereden izlenir? Başakşehir-Trabzonspor CANLI İZLE (18 Mayıs) şifresiz mi, Başakşehir-Trabzonspor yayın bilgileri, nereden izlenir?

Sezonun ilk yarısında oynanan maç 1-1 sona ermişti. Galatasaray, son 22 lig maçında yenilgi yüzü görmedi ve şampiyonluk mücadelesinde önemli bir avantaj elde etti.