Serie A'nın 6. haftasında heyecan dorukta! Milan, 27 Eylül 2024 Cuma günü saat 22.00'de, kendi sahasında Lecce ile karşılaşacak. Maç, Milano'nun ünlü stadyumu San Siro’da gerçekleştirilecek.

Milan-Lecce Maçı Hangi Kanalda Yayınlanacak?

Bu önemli karşılaşma, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Futbolseverler, bu mücadeleyi kaçırmamak için ekran başında yerlerini almalı.

Şampiyonlar Ligi’nde bugün hangi takımlar karşı karşıya gelecek? 1 Ekim 2024 maç saatleri ne zaman? Şampiyonlar Ligi’nde bugün hangi takımlar karşı karşıya gelecek? 1 Ekim 2024 maç saatleri ne zaman?

Takımların Durumu Nasıldır?

Milan, sezonun başlangıcında sıkıntılar yaşamasına rağmen, son haftalarda gösterdiği performansla yükselişe geçti. Teknik direktör Paulo Fonseca yönetimindeki takım, özellikle Milano derbisinde Inter’i 2-1 yenerek moral buldu. Şu anda ligde 5 maçta 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyetle 8 puan toplayarak 7. sırada yer alıyor.

Lecce’nin Performansı Nasıldır?

Deplasman ekibi Lecce, yeni sezonda önceki teknik direktör Roberto D'Aversa ile yollarını ayırarak Luca Gotti ile anlaşma sağladı. Lecce, sezonun ilk 5 maçında 1 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet alarak 5 puanla 15. sırada bulunuyor. Milan karşısında puan almak için sahada mücadele edecekler.

Editör: Havva Andırır