Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayınlanan son rapora göre, Türkiye genelinde hava durumu oldukça çeşitlilik gösteriyor. İç ve doğu kesimler parçalı, yer yer çok bulutlu geçerken, bazı bölgelerde yoğun yağışlar bekleniyor.

Hangi Şehirlerde Sarı Alarm Var?

Meteoroloji'nin uyarısına göre, Afyonkarahisar, Antalya, Artvin, Burdur, Çankırı, Çorum, Denizli, Erzurum, Gümüşhane, Isparta, Kars, Kastamonu, Konya, Rize, Bayburt, Ardahan ve Karabük illeri için sarı alarm verildi. Bu bölgelerde ani yağışlar ve kuvvetli rüzgarlar bekleniyor.

Hava Durumu Detayları Nasıl?

Ankara'da hava parçalı ve az bulutlu olarak 33 dereceye kadar çıkacakken, İstanbul'da benzer bir hava durumu gözlemlenecek ve sıcaklık 34 dereceyi bulacak. İzmir ise açık ve az bulutlu bir hava ile 37 dereceyi yaşayacak.

Hangi Şehirlerde Yağış Bekleniyor?

Adana'da hava parçalı ve az bulutlu olacak ancak kuzey kesimlerde yerel sağanak yağışlar görülecek. Antalya ise az bulutlu bir gün geçirecek ve sıcaklık 39 dereceye kadar çıkacak. Samsun ve Trabzon'da ise öğle ve akşam saatlerinde yer yer gök gürültülü sağanak yağışlar bekleniyor.

Hazine ve Maliye Bakanlığı 2024 Vergi yüzsüzleri listesi açıkladı mı, ne zaman, hangi tarihte yayımlanacak, hangi firmalar var? Vergi yüzsüzleri listesindeki 57 firma ve şahıs belli oldu! Hazine ve Maliye Bakanlığı 2024 Vergi yüzsüzleri listesi açıkladı mı, ne zaman, hangi tarihte yayımlanacak, hangi firmalar var? Vergi yüzsüzleri listesindeki 57 firma ve şahıs belli oldu!

Diyarbakır ve Erzurum'a Ne Bekleniyor?

Diyarbakır'da hava az bulutlu ve açık olacak ve sıcaklık 40 dereceyi bulacak. Erzurum'da ise parçalı bulutlu bir hava hakim olacak ve öğle saatlerinde yer yer kuvvetli yağışlar görülecek.

Editör: Havva Andırır