Son olarak Star TV'de yayınlanan Ömer dizisinde Nisa karakterine hayat veren Merve Dizdar, oyunculuk performansının yanı sıra özel hayatıyla da dikkat çekiyor. Ünlü oyuncu, bir süredir aşk yaşadığı iş insanı Cihan Ayger ile geçtiğimiz günlerde Kadıköy Evlendirme Dairesi'nde nikah masasına oturdu. Aile arasında gerçekleşen nikah töreni sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Ödül Töreninde Objektiflere Yansıdı

Habertürk'ten Nazif Şahin Karpuz'un haberine göre, Merve Dizdar, Afife Jale Ödül Töreni'nde objektiflere yansıdı. Basın mensuplarının "Sizi balayında bekliyorduk ama ödül töreninde gördük" sorusuna, "Biz balayına 14'ünde gideceğiz. Afife Jale Ödül Töreni'miz vardı. Ödül verdim ben de çok mutluyum, keyfim yerinde" şeklinde yanıt verdi.

Merve Dizdar Ve Cihan Ayger'in Balayı 1

Balayı Planları Japonya'ya

Merve Dizdar ve Cihan Ayger, balayına gitmek için sabırsızlandıklarını belirtti. Dizdar, balayını Japonya'da geçireceklerini ve bu seyahati uzun zamandır çok merak ettiklerini söyledi.

Konuşanlar Hasan Can Kaya'nın halası kimdir, neden öldü? Konuşanlar Hasan Can Kaya'nın halası kimdir, neden öldü?

Merve Dizdar Ve Cihan Ayger'in Balayı 2

Merve Dizdar Kimdir?

2021 yılında Gürhan Altundaşar'dan boşanan Merve Dizdar, oyunculuk kariyerine birçok başarılı projeyle devam etti. Ömer dizisindeki performansıyla büyük beğeni toplayan Dizdar, hem profesyonel başarılarıyla hem de özel hayatıyla gündemden düşmüyor.

Editör: Zeliha YAKUT