Merve Dizdar ve Cihan Ayger Evlendi

Ünlü oyuncu Merve Dizdar, 10 aydır birlikte olduğu Cihan Ayger ile 9 Haziran 2024 tarihinde nikah masasına oturdu. Kadıköy Evlendirme Dairesi'nde gerçekleşen nikaha çiftin aileleri ve birçok ünlü isim katıldı. Son olarak Star TV’de yayınlanan Ömer dizisinde rol alan Merve Dizdar, ilişkisini gözlerden uzak yaşamayı tercih ettiği Cihan Ayger ile dünyaevine girerek sevenlerini mutlu etti.

MASTERCHEF TÜRKİYE 2024 ELEME ADAYLARI || MasterChef'te dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? MasterChef eleme adayları kimler oldu? MasterChef bireysel dokunulmazlığı kim aldı? MASTERCHEF TÜRKİYE 2024 ELEME ADAYLARI || MasterChef'te dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? MasterChef eleme adayları kimler oldu? MasterChef bireysel dokunulmazlığı kim aldı?

6665C24C5A540Ded6773314F

Nikah Töreni ve Detaylar

Merve Dizdar ve Cihan Ayger'in nikahı, Kadıköy Evlendirme Dairesi'nde gerçekleşti. Ünlü oyuncunun nikahına yakın arkadaşları ve ünlü isimler de katıldı. Nikaha katılanlar arasında Ezgi Mola, Gökçe Bahadır, Barış Falay, Esra Ronabar ve Serkan Tınmaz gibi isimler vardı. Merve Dizdar, sade ve şık bir beyaz gelinlik tercih etti ve saçlarına örgü yaptırdı. Nikah sırasında heyecanlı anlar yaşayan Dizdar, soyadını karıştırarak davetlileri güldürdü.

640Xauto-14

Nikah sonrasında çift, yakın arkadaşlarının katıldığı özel bir parti organize etti. Parti, çiftin mutluluğunu paylaşmak isteyen sevdikleriyle dolup taştı. Merve Dizdar ile Alice Müzikali'nde rol alan Serenay Sarıkaya, sevgilisi Mert Demir’in Almanya konserine katıldığı için nikaha katılamadı.

Merve Cagiran 2

Merve Dizdar Kimdir?

Merve Dizdar, Türk televizyon ve sinema dünyasının sevilen isimlerinden biridir. Birçok başarılı projede yer alarak geniş bir hayran kitlesine ulaşan Dizdar, son olarak Star TV'de yayınlanan Ömer dizisinde performans sergiledi. Dizdar, oyunculuk kariyerine ek olarak sahne sanatlarında da etkin bir şekilde yer alarak adından söz ettirdi.

J3 C Q E0Mb Y E Gfgpqt I6 Z87 Q

Cihan Ayger Kimdir?

Cihan Ayger, Merve Dizdar’ın eşi olup, çiftin ilişkilerini gözlerden uzak yaşamayı tercih ettiği bilinmektedir. Ayger hakkında detaylı bilgi bulunmamakla birlikte, çiftin birbirine duyduğu sevgi ve saygı, ilişkilerini güçlü kılmaktadır.

Mervedizdar

Merve Dizdar ve Cihan Ayger’in evliliği, ünlü çiftin hayranları tarafından büyük bir mutlulukla karşılandı. Nikah ve sonrasındaki parti, çiftin yakın çevresi ve ünlü isimlerin katılımıyla oldukça renkli ve duygusal anlara sahne oldu. Merve Dizdar’ın oyunculuk kariyeri ve özel hayatındaki bu mutlu gelişme, sevenlerini memnun ederken, çiftin gelecekteki hayatları için de en iyi dilekler sunulmaktadır.

Merve Dizdar Kimdir Kac Yasinda

Merve Dizdar ve Cihan Ayger’in mutluluğu, dostları ve hayranları tarafından sosyal medyada da büyük ilgi gördü. Çiftin düğün fotoğrafları ve videoları, takipçileri tarafından beğeni yağmuruna tutuldu ve geniş bir yankı uyandırdı. Bu mutlu birliktelik, uzun yıllar boyunca hatırlanacak ve çiftin kariyerlerine de olumlu etkiler sağlayacaktır.

1365

Editör: Ali Çakar