Mersin'in Akdeniz, Toroslar ve Yenişehir ilçelerinde meydana gelen ev, iş yeri ve araç hırsızlıklarının şüphelisi olarak aranan M.D., polis tarafından gözaltına alındıktan sonra tutuklandı. Güvenlik kameralarının kaydettiği hırsızlık görüntüleri de delil olarak kullanıldı.

DETAYLAR VE İDDİALAR

Mersin İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, şehirde artan hırsızlık olaylarıyla ilgili çalışma başlattı. Bu olayların yaşandığı bölgelerdeki güvenlik kameralarını inceleyen ekipler, M.D.'nin olaylara karıştığını tespit etti.

Adresi belirlenen şüpheli M.D., polis operasyonuyla gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen M.D., çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliği tarafından tutuklandı.

GÜVENLİK KAMERASI GÖRÜNTÜLERİ DELİL OLDU

Öte yandan, M.D.'nin bazı marketlerden ve iş yerlerinden hırsızlık yaparken güvenlik kamerası tarafından kaydedildiği belirtildi. Bu görüntüler de polis soruşturmasında delil olarak kullanıldı.

M.D.'nin tutuklanmasıyla birlikte bölgedeki hırsızlık olaylarının çözüme kavuşturulması ve güvenlik önlemlerinin artırılması amaçlanıyor.

Vedat Kıpçak kim, kaç yaşında, aslen nereli, suçu ne, hangi örgütün lideri? Vedat Kıpçak kim, kaç yaşında, aslen nereli, suçu ne, hangi örgütün lideri?