Memur Zam Farkları Ne Zaman Yatacak?

Memur ve memur emeklileri için Temmuz ayı zam farklarıyla ilgili detaylar belli oldu. Enflasyon rakamlarının açıklanmasının ardından memur ve emekli zam oranları kesinleşti.

Memur Zam Oranları Ne Kadar?

Memur ve memur emeklileri yüzde 19.31 zam alırken, SSK ve Bağkur emeklileri yüzde 24.73 oranında zam farkı alacak.

Zam Farkları Ne Zaman Ödenecek?

Memurlar her ayın 15'inde maaşlarını alıyorlar. Temmuz ayında 14 günlük bir fark olacak. Memur zam farkları ayın ilk haftasında ödenecek.

Narin Güran Cinayetinde Yeni Gözaltılar: İsa Kaya ve Şeyma Kaya Neden Gözaltına Alındı? Cinayet Soruşturmasında Sahte İhbarların Rolü Ne? Narin Güran Cinayetinde Yeni Gözaltılar: İsa Kaya ve Şeyma Kaya Neden Gözaltına Alındı? Cinayet Soruşturmasında Sahte İhbarların Rolü Ne?

SSK ve Bağkur Emeklileri Ne Zaman Maaş Alacak?

SSK ve Bağkur emeklileri, maaşlarını ayın 17’si ile 28’i arasında almaktadır. SSK ve Bağkur emeklilerinin maaş güncellemeleri, SGK tarafından hızlı bir şekilde maaş takvimi içerisinde yapılacak.

Sosyal Güvenlik Müşaviri Emin Yılmaz Ne Dedi?

Sosyal Güvenlik Müşaviri Emin Yılmaz, konuyla ilgili şunları belirtti: “Memurlarımıza ay içerisinde fark olarak açıklanan enflasyon verisi doğrultusunda ödeme yapılacaktır. SSK ve Bağkur emeklilerimiz ise peşin olarak aldıkları için maaş güncellemelerini SGK hızlı bir şekilde maaş takvimi içerisinde yansıtacaktır.”

Editör: Murat Serdar Yıldız