AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz, Gaziantep İl Başkanlığına Fatih Fedaioğlu'nun atanmasının ardından istifa edeceği iddialarına ilişkin açıklama yaptı. Yılmaz, istifa kararı aldığını ve nedenlerini basın açıklamasıyla duyuracağını belirtti.

"AK Parti Milletvekili Galip Ensarioğlu'ndan Şok Açıklama: Siyaseti Bırakmayı Düşünüyorum" "AK Parti Milletvekili Galip Ensarioğlu'ndan Şok Açıklama: Siyaseti Bırakmayı Düşünüyorum"

Mehmet Yılmaz İstifa Kararını Duyurdu

Gaziantep'te siyasi gündemi sarsan gelişme, AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz'ın istifa kararıyla devam ediyor. Yılmaz, gazetemize özel yaptığı açıklamada, "İstifa kararı aldım. Kendi isteğimle ve irademle basın açıklamasıyla istifamı duyuracağım. Nedenlerimi de basın açıklamasıyla anlatacağım" dedi.

Sosyal Medya Paylaşımı ile Duyurdu

Mehmet Yılmaz, istifasıyla ilgili sosyal medya hesabından da bir açıklama yaptı. Yılmaz, "Kamuoyuna saygıyla duyurulur! Tamamen kendi isteğimle irademle (Sağlık nedenleri, iş yoğunluğu bahanesine sığınmadan) 22 yıldır emek verdiğim AK Parti'deki görevlerimden, basın mensuplarımızın huzurunda yarın istifa edeceğim. Basın açıklamasının yeri ve zamanı, basın mensuplarımıza bildirilecektir. NOT: Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan kırmızı çizgimdir! Ona olan saygı ve hürmetim bakidir!" ifadelerini kullandı.

Yeni İl Başkanı Fatih Fedaioğlu'na Tavsiyeler

Mehmet Yılmaz’ın açıklamasının ardından, yeni İl Başkanı Fatih Fedaioğlu'na yönelik şaşırtan tavsiyelerde bulunan AK Parti Gaziantep Milletvekili Murat Çetin de gündeme geldi. Çetin, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Fedaioğlu'na başarılar dileyerek, "Yeni başkanımıza görevinde başarılar dilerim. Partimiz için hayırlı olsun" dedi.

Editör: Zeliha YAKUT