Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna ile birlikte "MasterChef" adlı yarışma programının jüri üyelerinden biri olan Mehmet Yalçınkaya'nın yıllar önce ortaya çıkan görüntüleri şaşırttı. Ünlü şefin, Yemekteyiz programında yarışmacı olarak yer aldığı ortaya çıktı.

Yemekteyiz'de Şef Olarak Yarıştı

Mehmet Yalçınkaya, 2011 yılında Yemekteyiz programının 'Şefler' bölümüne katılmıştı. Bu bölümde, executive şef Burçin Acar, Türkiye Avrasya Aşçılar Birliği Yönetim Kurulu Üyesi executive şef Muhsin Ertürk, Türkiye Aşçılar Federasyonu üyesi ve Şefler Platformu yönetim kurulu üyesi Erdem Dırbalı ile birlikte yarıştı. Mehmet Şef, Türkiye Aşçılar Federasyonu üyesi, Euro Türk takım kaptanı ve 2008 Dünya Aşçılar Olimpiyatları A kategorisi dünya üçüncüsü unvanlarıyla programa katıldı.

Gfdzsx Djs5

Eski Görüntüleri Gündem Oldu

Mehmet Yalçınkaya, yaptığı yemekler ve esprili diyaloglarıyla MasterChef programında büyük ilgi görüyor. Ancak, Yemekteyiz'de yarıştığı dönemden kalan görüntüleri, hayranları tarafından yeniden keşfedilerek sosyal medyada gündem oldu. Babacan tavırlarıyla da bilinen Mehmet Şef, geçmişteki bu görüntüleriyle de izleyicilerin ilgisini çekmeyi başardı.

MasterChef'in Sevilen Jürisi

50 yaşındaki Mehmet Yalçınkaya, yeni sezonda da Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna ile birlikte MasterChef jüri koltuğuna oturmaya devam ediyor. Yarışmacılara soğuk terler döktüren, aynı zamanda sevecen ve babacan tavırlarıyla kalpleri kazanan Mehmet Şef'in özel hayatı da sıkça merak ediliyor.

Karadut Dizisi Ne Zaman Başlıyor? ATV’nin Yeni Dizisi Karadut’un Yayın Tarihi ve Sıra Dışı Hikayesi Neler Vaat Ediyor? Karadut Dizisi Ne Zaman Başlıyor? ATV’nin Yeni Dizisi Karadut’un Yayın Tarihi ve Sıra Dışı Hikayesi Neler Vaat Ediyor?

Mehmet Yalçınkaya'nın geçmişte Yemekteyiz'de yarıştığı görüntüler, hem onu daha yakından tanımak isteyen hayranları hem de yemek programları meraklıları için ilginç bir detay olarak öne çıkıyor.

Editör: Zeliha YAKUT