Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanlığı seçimleri öncesi merakla beklenen gelişmeler sona erdi. Servet Yardımcı'nın tek aday olarak resmen belirlendiği dönemde, mevcut başkan Mehmet Büyükekşi'nin aday olup olmayacağı sorusu gündemdeydi.

Büyükekşi'nin Beklenmedik Kararı

Yakın kaynaklardan alınan bilgilere göre, Mehmet Büyükekşi'nin adaylık kararı beklenmedik bir şekilde geldi. Daha önce aday olması pek beklenmeyen Büyükekşi, TFF Başkanlık seçimlerinde tekrar adaylık için kolları sıvadı.

Galatasaray maçı ŞİFRESİZ || Galatasaray - Slavia Prag maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? (UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi) Galatasaray maçı ŞİFRESİZ || Galatasaray - Slavia Prag maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? (UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi)

Kulüplerden Destek Talebi

Büyükekşi'nin adaylık açıklamasının ardından, Süper Lig kulüplerini tek tek arayarak seçim sürecinde destek istediği belirtildi. Birden fazla kulübün Büyükekşi'ye destek verme kararı aldığı bilgisi de medyaya yansıdı.

Kararın Açıklanması Yakında

Mehmet Büyükekşi'nin adaylık süreci ve destek arayışları hakkında daha fazla detayın kısa süre içinde açıklanması bekleniyor. TFF Başkanlık seçimi, 18 Temmuz Perşembe günü gerçekleştirilecek.

Editör: Havva Andırır