KPSS DHBT 2024 Sınav Giriş Belgesi Yayınlandı mı? Sınav Tarihi, Saat Kaçta ve Sonuçlar Ne Zaman Açıklanacak? Din Hizmetleri Alan Bilgisi Sınavına İlişkin Tüm Detaylar KPSS DHBT 2024 Sınav Giriş Belgesi Yayınlandı mı? Sınav Tarihi, Saat Kaçta ve Sonuçlar Ne Zaman Açıklanacak? Din Hizmetleri Alan Bilgisi Sınavına İlişkin Tüm Detaylar

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), 20 bin sözleşmeli öğretmen atama sürecindeki gelişmelerle ilgili merak edilenleri yanıtlıyor. Başvuruların tamamlanmasının ardından sözlü sınavlar (mülakatlar) başladı ve adaylar sonuçların açıklanmasını bekliyor.

Sözlü Sınav Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

20 bin sözleşmeli öğretmen atamasındaki sözlü sınav sonuçları henüz açıklanmadı. MEB tarafından yapılacak duyuru ile birlikte sonuçlar adayların erişimine sunulacak. Sonuçların açıklanması için belirlenen tarih veya zaman dilimi hakkında net bir bilgi bulunmamaktadır, ancak adaylar bu süreci yakından takip etmelidir.

Sonuçlar Nereden Öğrenilecek?

Sözlü sınav sonuçları, tüm adayların sözlü sınav süreçleri tamamlandıktan sonra e-Devlet üzerinden duyurulacak. Adaylar kişisel e-Devlet kullanıcı adı ve şifreleriyle sonuçları öğrenebileceklerdir. Başarılı sayılmak için sınavda 60 ve üzeri puan alan adaylar belirlenecektir.

Editör: Havva Andırır