MasterChef Türkiye'nin son bölümünde, yarışmanın heyecanı doruğa çıktı. Dokunulmazlık mücadelesi ve yaşanan olaylar, izleyicileri ekran başına kilitledi.

Çağla Şıkel’in Pirinçten Hazırladığı Buz Küpleriyle Yaptığı Güzellik Masajı Nedir? Cilt Sağlığı İçin Bu Yöntem Nasıl Uygulanır? Çağla Şıkel’in Pirinçten Hazırladığı Buz Küpleriyle Yaptığı Güzellik Masajı Nedir? Cilt Sağlığı İçin Bu Yöntem Nasıl Uygulanır?

Dokunulmazlık Yarışmasında Kim Kazandı?

Bu haftaki bölümde Kırmızı Takım ve Mavi Takım arasındaki dokunulmazlık mücadelesi büyük bir çekişmeye sahne oldu. İlk etapta yarışmacılardan 9 çeşit yemek hazırlamaları istendi. Yiyeceklerin çeşitleri arasında Balık Çorbası, Balıkçı Salatası, Ahtapot Salata, Levrek Marin, Midye Pilaki, Karides Güveç, Kalamar Tava, Kırlangıç Buğulama ve Sufle yer aldı. Dokunulmazlık mücadelesinin sonucunda Mavi Takım, 5-4'lük skorla galip gelerek dokunulmazlık kazanmayı başardı.

66E1Fc54581541832Ebeba06

İkinci Etapta Neler Yaşandı?

Dokunulmazlık mücadelesinin ardından yarışmacılar, ikinci etapta sakatattan yapılan '5 kardeş yahnisi' yemeğini hazırladılar. Ancak, bu etap sırasında yaşanan bir olay, şeflerin büyük tepkisini çekti. Yarışma sırasında, ünlü aşçı Feridun Ügümü'nün geçtiğimiz hafta hayatını kaybettiği haberinin ardından Mehmet Şef ve Somer Şef, duydukları üzüntüyü dile getirdiler. Malzemelerin hazırlanması sırasında yaşanan kural ihlalleri ve eksiklikler, şeflerin sinirlenmesine yol açtı. Mehmet Şef ve Somer Şef, durumu kontrol etmek üzere stüdyoya döndüklerinde, yaşanan karmaşa nedeniyle stüdyoyu terk etti. Mehmet Şef, tepkisini şu sözlerle ifade etti: "Yemek için biz heyecanlanıyoruz, siz ise bizim verdiğimiz malzemeleri eksik çıkartarak ve kuralları çiğneyerek saygısızlık yapıyorsunuz. Bu davranışlarınızı kabul edemiyoruz."

66E1Fcc3581541832Ebeba0A

Eleme Adayları Kimler Oldu?

Yarışmanın sonunda, bireysel dokunulmazlığı kazanan Nevzat, ilk eleme adayı olarak Ayşe'nin adını verdi. Takım arkadaşları arasında yapılan oylamada en fazla oyu alan Beril ise ikinci eleme adayı olarak belirlendi. Bu gelişmeler, MasterChef Türkiye’nin bir sonraki bölümünde eleme heyecanını artıracak.

66E21Ad5581541832Ebeba60

Editör: Havva Andırır