Masterchef'e konuk olan Bedri Usta kimdir? Bedrettin Aydoğdu aslen nereli, kaç yaşında? Masterchef'e konuk olan Bedri Usta kimdir? Bedrettin Aydoğdu aslen nereli, kaç yaşında?

Bu akşam MasterChef Türkiye 2024 sezonunda eleme heyecanı yaşandı. Hafta boyunca potaya giren yarışmacılar, eleme gecesinde zorlu bir mücadele vermek zorunda kaldılar. İlk etapta, yarışmacılardan Erzincan tulum peynirini kullanarak yaratıcı tabaklar çıkarmaları istendi. Bu ilk aşamayı başarıyla geçenler, MasterChef'te en az bir hafta daha kalmayı garantilerken, yeterli puanı alamayan yarışmacılar ikinci etaba geçmek zorunda kaldı.

Eleme Adayları Kimlerdi?

Bu hafta MasterChef’te eleme adayı olan isimler arasında Kaan, Akın, Hakan, Bera, Semih, Erim ve Nigar yer aldı. Eleme adaylarının çoğunluğu Mavi Takım’dan oluşurken, yalnızca Nigar Kırmızı Takım’ın temsilcisi olarak potaya girdi. Kırmızı Takım, bu hafta takım oyunlarında elde ettiği başarı ile dikkat çekti ve üçte üç kazanarak moral buldu.

66F9C4483F29D725B8215Bea

İkinci Etapta Neler Oldu?

İkinci aşamada yarışmacılardan Somer Şef'in özel tabağı olan kadayıf karidesi hazırlamaları istendi. Bu etapta en başarısız tabakları çıkaran yarışmacı, MasterChef hayallerine veda edecekti. İlk etapta başarılı olan Nigar, Semih ve Erim, ikinci etaba geçerek güvende kaldılar. Kaan, Akın, Hakan ve Bera ise kadayıf karides tabağını yaparak hayatta kalmaya çalıştılar.

66F9A7E63F29D725B8215Bd5

Kim Elendi?

MasterChef Türkiye’nin 29 Eylül 2024 eleme gecesinde en az başarılı tabağı hazırlayan yarışmacı Bera oldu. Bera, ikinci etapta yaptığı tabakla jüriden yeterli puanı alamayarak yarışmaya veda etti. Bu sonuç, Mavi Takım’ın bir üyesinin daha elenmesine neden oldu ve izleyiciler için sürpriz bir gelişme olarak kaydedildi.

Editör: Mehmet Çetil