MasterChef Türkiye'de bu hafta yarışmalar devam ederken, üçüncü gün dokunulmazlık oyunu oldukça heyecanlı geçti. Yarışmacılar, et çeşitleri ve sebzeler kullanarak yaratıcı tabaklar hazırlamak için kıyasıya bir mücadele verdiler. Peki, bu haftanın eleme adayları kimler oldu?

Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı?

Haftanın ilk dokunulmazlık oyununda Mavi ve Kırmızı takımlar düello için karşı karşıya geldi. Kırmızı takım, 5-3'lük skorla dokunulmazlığı kazanarak rakiplerini elenmekten kurtardı. Mavi takım ise, bu sonuçla bireysel dokunulmazlık için kendi aralarında tekrar yarışmak zorunda kaldı.

67116B12784Fa370E2D178Dc

Bireysel Dokunulmazlığı Kim Kazandı?

İkinci etapta, Mavi takım bireysel dokunulmazlık için mücadele etti. Ayva ile yaratıcı tabak hazırlayan takımda en başarılı olan üç isim; Akın, Hakan ve Kaan oldu. Bu aşamada, bireysel dokunulmazlığı kazanan isim ise Hakan oldu. Hakan, eleme potasına gönderilecek ilk ismi belirleme yetkisine sahip oldu.

Umut Akyürek’in kızıyla ilgili ifşa videosuna gelen tepkilere nasıl yanıt verdi? Umut Akyürek, kızının bıçaklı saldırısında neler yaşadı? Umut Akyürek’in kızıyla ilgili ifşa videosuna gelen tepkilere nasıl yanıt verdi? Umut Akyürek, kızının bıçaklı saldırısında neler yaşadı?

67117Bfa784Fa370E2D178E3

Haftanın İlk Eleme Adayı Kim Oldu?

Hakan, bireysel dokunulmazlığı kazanarak direkt olarak Nigar’ı eleme potasına gönderdi. Böylece Nigar, haftanın ilk eleme adayı oldu.

Nigar1

Haftanın İkinci Eleme Adayı Kim Belirlendi?

Mavi takım, kendi aralarında oylama yaparak haftanın ikinci eleme adayını belirledi. Yapılan oylamada en çok oy alan yarışmacı Eda oldu.

Eda 1-1

Haftanın 4. Eleme Adayı Kim Oldu?

Dördüncü eleme adayını belirlemek için Mavi takım tekrar oylama yaptı ve bu oylama sonucunda en çok oy alan isim Akın oldu.

Akın 2

Editör: Havva Andırır