ATV'nin Merakla Beklenen Dizisi Karadut'un Oyuncu Kadrosu Kimlerden Oluşuyor? Karadut'un Konusu ve Yayın Tarihi Hakkında Detaylar Neler? ATV'nin Merakla Beklenen Dizisi Karadut'un Oyuncu Kadrosu Kimlerden Oluşuyor? Karadut'un Konusu ve Yayın Tarihi Hakkında Detaylar Neler?

MasterChef 2024 yarışmasında yedeklerden ana kadroya dahil olma mücadelesi devam ediyor. Serhat’ın yarışmaya veda etmesinin ardından, ilk yedek olarak kadroya dahil olan isim Zübeyde olmuştu. Şimdi gözler, ikinci yedekten ana kadroya giren isimde.

Yedeklerden Ana Kadroya Kim Girdi?

MasterChef’in 16 Ağustos 2024 tarihli bölümünde, yedeklerden ana kadroya katılacak ikinci yarışmacı belli oldu. İlk turda, Mehmet, Somer ve Danilo şefler, yedeklerden kakao kullanarak yaratıcı tabaklar hazırlamalarını istedi. Bu turda başarılı olan isimler Huriye, Akın, Sercan, Adel, Erim ve Şirin oldu.

66Bfab19481B65014B0916Eb

İkinci Turda Neler Oldu?

İkinci tura geçen yarışmacılar, Tom Yum Goong çorbası yaparak yeteneklerini sergiledi. Şirin, Akın ve Erim, bu aşamada başarılı olarak değerlendirildi. Son ikiye kalan Akın ve Şirin arasından, ana kadroya dahil olan isim Şirin oldu.

66Bfba44481B65014B091710

Yarışmanın Devamı ve Eleme Adayları

MasterChef'te haftanın eleme adayları da kesinleşti. Kerem, Kaan, Deniz, Emre, Ezgi ve Zeynep, eleme adayları arasında yer aldı ve bu isimlerden biri yarışmaya veda edecek.
Ertelenen maçların kesin tarihleri ve detayları, TFF tarafından duyurulacak. Süper Lig taki

Editör: Havva Andırır