Zuhal Topal’la Yemekteyiz Süleyman Şen kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor? Zuhal Topal’la Yemekteyiz Süleyman Şen kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor?

MasterChef Türkiye'de haftanın ikinci gününde gerçekleştirilen dokunulmazlık oyunu büyük bir heyecanla tamamlandı. Yarışmacılar, "7 Bölge 7 Ürün" teması doğrultusunda yaratıcı tabaklar hazırlamak için kıyasıya bir rekabete girdiler. Oyunda, en başarılı tabağı hazırlayan takım dokunulmazlığın sahibi oldu. Yapılan değerlendirmeler sonucunda, 5-2’lik bir galibiyetle Kırmızı takım dokunulmazlığı kazandı.

Eleme Adayları Kimler Oldu?

Dokunulmazlık oyununu kaybeden Mavi takım, kendi aralarında bireysel dokunulmazlık almak için mücadele etti. Bu süreçte, her yarışmacı kendini kanıtlama şansı buldu. Sonuçlar açıklandığında, Mavi takımın en düşük puanı alan ismi Ayşe oldu. Böylece Ayşe, MasterChef'e veda eden isim olarak kayıtlara geçti.

67057Ffeac0E445B2236563D

Takım Kadroları Nasıldı?

Bu hafta Mavi takımın kaptanlığını Nevzat üstlenirken, takımda Eda, Emre, Semih, Şirin, Nigar, Ezgi, Muratcan ve Erim yer aldı. Kırmızı takım ise Kerem’in kaptanlığında, Onur, Zübeyde, Alper, Beyza, Kaan, Hakan ve Akın’dan oluştu. Her iki takım da yarışmada başarılı olmak için yoğun çaba sarf etti ve yaratıcı tabaklar hazırlamaya odaklandı.

Editör: Havva Andırır