22 Ekim 2024 tarihinde MasterChef Türkiye’nin yeni bölümünde haftanın ilk dokunulmazlık oyunu gerçekleştirildi. Yarışmanın bu bölümünde, takımlar arası rekabetin yanı sıra, bireysel dokunulmazlık oyunu ve eleme adaylarının belirlenmesi gibi önemli gelişmeler yaşandı. Jüri üyeleri tarafından belirlenen 'Acılı Yemekler' konseptiyle yarışmacılar, tüm yeteneklerini sergilemek üzere tezgah başına geçti.

İlişki Videosu İfşa Olduktan Sonra Gündem Olan Elif Karaarslan Beşiktaş-Konyaspor Maçına Katıldı: Hakemlere Yönelik Sert Eleştirileri Dikkat Çekti! İlişki Videosu İfşa Olduktan Sonra Gündem Olan Elif Karaarslan Beşiktaş-Konyaspor Maçına Katıldı: Hakemlere Yönelik Sert Eleştirileri Dikkat Çekti!

Hangi Takımlar Yarıştı?

Takım kaptanları, Muratcan ve Nigar olarak belirlendi. Muratcan, mavi takım kaptanı olarak görev alırken, Nigar ise kırmızı takım kaptanı oldu. Mavi takım, önceden öğrendikleri bilgiler sayesinde avantajlı bir konumda yarışmaya başladı. Yeteneklerini sergileyen yarışmacılar, Egusi Çorbası, Phall Curry, Maqo Tofu, Chilli Con Carne, Karides Creole ve Chocolate Rocky Road gibi acılı yemekler hazırladı. Yapılan mücadele sonucunda mavi takım, dokunulmazlık oyununu kazanarak birinci oldu.

6717Ecfa784Fa370E2D18C51

Eleme Adayı Kim Oldu?

Dokunulmazlık oyununun ardından, kırmızı takımda bireysel dokunulmazlığı kazanan Kerem, haftanın ilk eleme adayı olarak Alper’in ismini verdi. Takım içi oylama sonucu en fazla oyu alan Erim ise ikinci eleme adayı olarak belirlendi. Bu durum, kırmızı takımın ilerleyen haftalarda karşılaşabileceği zorlukları artırmış durumda.

6717Ed4A784Fa370E2D18C53

Takım Kapsamı Nasıl Oluştu?

Mavi takım, kaptan Muratcan’ın liderliğinde şu isimlerden oluştu: Onur, Emre, Eda, Şirin, Kaan ve Akın. Kırmızı takım ise kaptan Nigar liderliğinde Kerem, Semih, Ezgi, Alper, Beyza ve Erim ile birlikte yarıştı. Takımlar, ilerleyen bölümlerdeki mücadelelerinde stratejilerini geliştirerek, eleme potasından kurtulmaya çalışacaklar.

Editör: Mehmet Çetil