MasterChef 2024'ün İlk Kaptanlık Oyununu Kim Kazandı?

TV8 ekranlarında izleyicisiyle buluşan MasterChef 2024'te ana kadro oluşturma aşaması tamamlandı. 20 yarışmacı, sezon boyunca MasterChef şampiyonu olabilmek için kıyasıya mücadele edecek. Sezonun ilk kaptanlık yarışı ise 6 Ağustos'ta gerçekleşti.

Masterchef19.Yarışma05082024.....

MasterChef'in İlk Mavi Takım Kaptanı Kim Oldu?

MasterChef 2024'te mavi takım kaptanlığı için yarışmacılar tezgah başına geçti. Şefler, yarışmacılardan enfes menemen yapmalarını istedi. Yarışmacılar üç gruba ayrıldı ve en lezzetli menemenleri yapmaları istendi. Şefler, değerlendirme ardından yedi isim seçti. Bu isimler: Ümmühan, Ezgi, Emre, Serhat, Nigar, Murat Can ve Semih oldu. Sezonun ilk mavi takım kaptanı ise Emre seçildi.

Gaziantep'te Alacak Verecek Meselesi Yüzünden Enişte Kayınbiraderlerine Kurşun Yağdırdı! Gaziantep'te Alacak Verecek Meselesi Yüzünden Enişte Kayınbiraderlerine Kurşun Yağdırdı!

Kırmızı Takım Kaptanı Kim Oldu?

Emre, mavi takım kaptanı olarak seçildikten sonra kırmızı takım kaptanı olarak Ayşe'yi tercih etti. Bu seçimle birlikte sezonun ilk takım kaptanları belli oldu ve takımlar oluşturulmaya başlandı.

MasterChef 2024 Ana Kadrosunda Kimler Var?

MasterChef 2024 sezonunun ana kadrosunda yer alan yarışmacılar şunlar: Zeynep, Hakan, Ümmühan, Onur, Deniz, Çağlar, Serhat, Alper, Ayşe, Beril, Semih, Eda, Murat Can, Ezgi, Nigar, Beyza, Emre, Kaan, Kerem ve Nevzat. Bu isimler, sezon boyunca MasterChef şampiyonu olabilmek için çeşitli yarışmalarda mücadele edecek.

MasterChef 2024 Sezonu Nasıl Devam Edecek?

Kadroya son olarak Nevzat dahil oldu ve artık takım oyunları ile beraber elemeler başlayacak. Sezon boyunca mavi ve kırmızı takımlar haftalık olarak kıyasıya rekabet edecek. Her hafta, şeflerin belirlediği görevleri yerine getiren takımlar, en iyi performansı sergilemek için çalışacak.

Tv8 Masterchef Turkiyede Mehmet

MasterChef'te İlk Kaptanlık Oyununda Neler Yaşandı?

Sezonun ilk kaptanlık oyununda yarışmacılar, şeflerin isteği doğrultusunda menemen yaptı. Yarışma sonucunda Emre, mavi takım kaptanı olarak seçildi ve kırmızı takım kaptanı olarak Ayşe'yi belirledi. Bu seçimlerin ardından mavi ve kırmızı takım üyeleri belirlendi ve haftalık mücadeleler başladı.

Editör: Murat Serdar Yıldız