10 Ağustos 2024 Cumartesi akşamı ekranlara gelen MasterChef Türkiye 2024 bölümünde, haftanın son dokunulmazlık oyunu oynandı. Bu oyunda, şefler tarafından belirlenen keşkek tarifiyle yarışan yarışmacılar, en iyi yemeği hazırlayarak dokunulmazlık kazanmak için mücadele etti. Yapılan değerlendirme sonucunda, en başarısız tabağı çıkaran isim dokunulmazlık kazanamadı ve son eleme adayı oldu.

10 Ağustos 2024 MasterChef Eleme Adayı Kim Oldu?

Bu akşamki dokunulmazlık oyununun sonucunda, şeflerin belirlediği keşkek tarifinde başarısız olan yarışmacı eleme potasına girdi. Sonuçlar doğrultusunda, 10 Ağustos 2024 MasterChef Türkiye bölümünün 7. eleme adayı Nigar olarak belirlendi. Nigar, yapılan değerlendirmede diğer yarışmacılardan daha düşük puan alarak eleme adayları arasında yer aldı.

Gelinim Mutfakta İslim Kebabı Nasıl Yapılır? Kuzu Eti ve Patlıcanın Muhteşem Uyumu ile Hazırlanan İslim Kebabı Tarifi Gelinim Mutfakta İslim Kebabı Nasıl Yapılır? Kuzu Eti ve Patlıcanın Muhteşem Uyumu ile Hazırlanan İslim Kebabı Tarifi

MasterChef Türkiye 2024 Eleme Adayları Kimler?

MasterChef Türkiye 2024 sezonunda, ilk hafta itibariyle üç dokunulmazlık oyunu oynandı. Bu oyunların sonuçlarına göre, toplamda altı eleme adayı belirlendi. Mavi takımın eleme adayları Beyza ve Murat Can olurken, kırmızı takımın eleme adayları ise Serhat, Deniz, Çağlar ve Ayşe olarak kaydedildi. 10 Ağustos itibarıyla, Nigar da son eleme adayı olarak bu listeye eklendi.

66B79924481B65014B0903F6

MasterChef Türkiye Haftanın Takımları

Mavi takım ve kırmızı takım olarak ikiye ayrılan yarışmacılar, dokunulmazlık oyunlarında yarıştı. Mavi takımda Emre (takım kaptanı), Murat Can, Semih, Nigar, Kaan, Ezgi, Beril, Onur ve Kerem bulunurken, kırmızı takımda Ayşe (takım kaptanı), Serhat, Çağlar, Nevzat, Alper, Ümmühan, Kerem, Zeynep, Hakan ve Deniz yer aldı. Bu iki takım arasında yaşanan rekabet, MasterChef Türkiye 2024'ün heyecanını artırmaya devam ediyor.

Editör: Zeliha YAKUT