MasterChef Erim Şanal kimdir, aslen nereli kaç yaşında? Erim Şanal ne iş yapıyor ve mesleği ne? MasterChef Erim Şanal kimdir, aslen nereli kaç yaşında? Erim Şanal ne iş yapıyor ve mesleği ne?

23 Ağustos 2024 Cuma akşamı yayınlanan MasterChef Türkiye bölümünde yedek yarışmacılar, ana kadroya katılabilmek için kıyasıya bir mücadele verdi. Şeflerin önceden belirlediği menüde en iyi performansı gösteren isimler, ana kadroya geçme şansını elde etti. İlk olarak sufle hazırlayan yarışmacılar arasından başarılı olanlar, ikinci tura geçme hakkı kazandı.

Yedeklerden Ana Kadroya Giren Son Yarışmacı Kim Oldu?

İkinci etapta, yarışmacılardan keçi peyniri kullanarak yaratıcı bir tabak hazırlamaları istendi. Bu aşamada en başarılı tabağı ortaya koyan ve ana kadroya adını yazdıran isim Akın Kızıltaş oldu. Akın, yaratıcı tabağı ve şeflerin beğenisini kazanarak ana kadroya giren 3. yarışmacı oldu.

66C8D32170687E0899Cbe1F9

MasterChef Eleme Adayları

Bu hafta MasterChef'te eleme potasına giren isimler ise Nevzat, Ümmühan, Zübeyde, Çağlar, Ayşe ve Alper olarak belirlendi. Bu adaylar, yarışmadan elenmemek için son kozlarını oynayacaklar.

Editör: Havva Andırır