MasterChef 2024'ün ana kadro yarışmaları TV8 ekranlarında başlamışken, sezonun ilk kaptanlık oyunu büyük bir heyecanla gerçekleştirildi. Bu süreçte 20 yarışmacı, MasterChef şampiyonu olmak için kıyasıya mücadele edecek. İlk kaptanlık oyunu, 5 Ağustos 2024 tarihinde yapıldı ve mavi ile kırmızı takımların kaptanları belirlendi. İşte detaylar:

Kaptanlık Yarışını Kim Kazandı?

Sezonun ilk kaptanlık oyununda mavi takım kaptanlığı için yarışmacılardan enfes menemenler yapmaları istendi. Şefler, yarışmacıları 3 gruba ayırarak en lezzetli menemenleri hazırlamalarını talep etti. Bu değerlendirme sonucunda yedi yarışmacı öne çıktı: Ümmühan, Ezgi, Emre, Serhat, Nigar, Murat Can ve Semih.

Yapılan değerlendirmeler sonucunda mavi takım kaptanı olarak Emre seçildi. Emre, kırmızı takım kaptanı olarak ise Ayşe'yi belirledi.

66B134F4763F277308Da0494

Kırmızı ve Mavi Takımların Kadroları

İlk kaptanlık oyunu sonrası oluşturulan takımlar şu şekilde:

Lucas Torreira ve Devrim Özkan çifti evleniyor mu? Evlilik tarihleri netleşti mi, çift 2024 futbol sezonu arasını mı bekliyor? Lucas Torreira ve Devrim Özkan çifti evleniyor mu? Evlilik tarihleri netleşti mi, çift 2024 futbol sezonu arasını mı bekliyor?

Mavi Takım:

Emre (Kaptan)
Murat Can
Semih
Nigar
Kaan
Ezgi
Onur
Beril
Kerem
Beyza

66B141Ef763F277308Da050F

Kırmızı Takım:

Ayşe (Kaptan)
Serhat
Çağlar
Eda
Nevzat
Alper
Ümmühan
Zeynep
Hakan Deniz

Ana Kadroda Yer Alan İsimler

Ana kadroda bulunan diğer isimler ise şu şekilde sıralandı: Zeynep, Hakan, Ümmühan, Onur, Deniz, Çağlar, Serhat, Alper, Ayşe, Beril, Semih, Eda, Murat Can, Ezgi, Nigar, Beyza, Emre, Kaan, Kerem ve Nevzat.

Editör: Havva Andırır