MasterChef Türkiye 2024 sezonunun ana kadro mücadelesi devam ediyor. 31 Temmuz 2024 tarihinde yayınlanan bölümde, ana kadroya dahil olacak 17. yarışmacı belli oldu. İşte bu haftanın detayları:

17. Yarışmacı Kim Oldu?

Dördüncü grup mücadelesinin son bölümünde, ana kadroya katılacak son isim belirlendi. 31 Temmuz’daki bölümde, dört grup arasından en yüksek performansı sergileyen yarışmacılar arasında sıkı bir rekabet yaşandı. İkinci etapta yapılan değerlendirme sonucunda, biryan yemeğini en iyi yapan yarışmacı Emre oldu. Bu başarısıyla Emre, MasterChef 2024 ana kadrosunun 17. yarışmacısı olarak seçildi.

Fazıl Say’dan Ahmet Çakar’a Sert Sözler: İdil Bilgen’e Yapılan Eleştiriler Haksız mı, Destek Mesajının Arkasında Ne Var? Fazıl Say’dan Ahmet Çakar’a Sert Sözler: İdil Bilgen’e Yapılan Eleştiriler Haksız mı, Destek Mesajının Arkasında Ne Var?

66Aaad776244F026B986C165

Ana Kadroya Giren Yarışmacılar

Önceki gruplardan ana kadroya dahil olan isimler de şu şekilde sıralanmıştı:

Zeynep
Hakan
Onur
Ümmühan
Deniz
Çağlar
Serhat
Alper
Ayşe
Beril
Semih
Eda
Muratcan
Zeynep
Nigar
Beyza

MasterChef 2024 Sezonunun Devamı

MasterChef Türkiye 2024 sezonunun ana kadrosu, çeşitli yetenekleriyle dikkat çeken bu yarışmacılardan oluşuyor. Her hafta, yarışmacıların yeteneklerini sergilediği, yemek yapma becerilerinin test edildiği zorlu mücadelenin devamı için ekran başında kalın.

Editör: Havva Andırır