MasterChef Türkiye 2024 Ana Kadroya Giren 6. Yarışmacı Kim Oldu?

MasterChef Türkiye 2024 sezonunda büyük bir heyecanla takip edilen yarışmada, ana kadroya giren yarışmacılar yavaş yavaş belli oluyor. 18 Temmuz 2024 tarihinde yayınlanan son bölümde, ikinci turda ilk önlüğün sahibi olan ve ana kadroya giren 6. yarışmacı açıklandı. İkinci gruptan kimlerin ana kadroya dahil olacağı merakla beklenirken, ilk önlüğün sahibi belli oldu.

Astsubay Kıdemli Üstçavuş Mutlu Keçeli kimdir, aslen nereli kaç yaşındaydı? Mutlu Keçeli neden öldü hastalığı ne? Astsubay Kıdemli Üstçavuş Mutlu Keçeli kimdir, aslen nereli kaç yaşındaydı? Mutlu Keçeli neden öldü hastalığı ne?

Masterchef Türkiye199199

MasterChef Türkiye 2024'te İlk Etabı Kimler Kazandı?

Yarışma, iki etaptan oluşan bir mücadele ile devam ediyor. İlk etapta yarışmacılardan testi kebabı yapmaları istendi. Şeflerin tadımı sonrasında en iyi testi kebabını yapmayı başaran 6 yarışmacı, ikinci etaba geçmeye hak kazandı. İkinci etap olan yaratıcılık bölümünde ise yarışmacılardan isotla yemek yapmaları talep edildi. En iyi tabağı çıkaran yarışmacı, ana kadroya giren ve önlüğün sahibi olan 6. kişi oldu.

Masterchef Türkiye222222

MasterChef Türkiye Ana Kadroya Giren Yarışmacılar Kimler?

MasterChef Türkiye 2024 sezonunda ana kadroya girmeyi başaran yarışmacılar şu şekilde:

  1. Zeynep
  2. Hakan
  3. Onur
  4. Ümmühan
  5. Deniz

Masterchef Türkiye1111

MasterChef Türkiye'de Bu Hafta Ana Kadroya Kim Girdi?

MasterChef Türkiye 2024 sezonunun bu haftaki bölümünde ana kadroya giren 6. yarışmacı ve ikinci grubun ilk yarışmacısı belirlendi. 18 Temmuz Perşembe akşamı ekranlara gelen bölümde, zorlu mücadelelerin ardından ana kadroya girmeye hak kazanan yarışmacı, yaratıcılık bölümünde isotla yaptığı yemekle şeflerin beğenisini kazandı. Yarışmanın bu bölümü, izleyiciler arasında büyük bir heyecan yaratırken, ana kadroya giren yarışmacının ismi de merak konusu oldu.

MastegüncerChef Türkiye'de İkinci Grubun İlk Yarışmacısı Kim Oldu?

İkinci gruptan ana kadroya girecek ilk yarışmacının kim olduğu, MasterChef Türkiye hayranları tarafından merakla bekleniyor. İlk etabı geçerek yaratıcılık bölümünde en iyi tabağı çıkaran yarışmacı, ikinci grubun ilk ana kadro üyesi olarak belirlendi. Bu yarışmacı, isotla yaptığı başarılı yemekle şeflerin takdirini kazandı ve önlüğün sahibi oldu.

Editör: Murat Serdar Yıldız