Gelinim Mutfakta İslim Kebabı Nasıl Yapılır? Kuzu Eti ve Patlıcanın Muhteşem Uyumu ile Hazırlanan İslim Kebabı Tarifi Gelinim Mutfakta İslim Kebabı Nasıl Yapılır? Kuzu Eti ve Patlıcanın Muhteşem Uyumu ile Hazırlanan İslim Kebabı Tarifi

MasterChef Türkiye'nin sevilen şeflerinden Mehmet Yalçınkaya, katıldığı bir programda artan zamlarla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

"Restoranım Zararına Çalışıyor"

Mehmet Yalçınkaya, Fatih Altaylı'nın programında restoranlardaki fahiş fiyat artışları hakkında konuştu. Ünlü şef, "Biz zam yapmaya utanıyoruz. Bodrum'daki restoranım şu an zararına çalışıyor. Restoranları satıp parayı faize koysam şimdiki gelirimin 3 katını kazanırım," dedi.

Sdf Masterchef 8

Kariyerinde Zirveye Ulaştı

12 yaşında amcasından aldığı ilk şeflik eğitimi ile kariyerine başlayan Mehmet Yalçınkaya, Türkiye'de birçok üst düzey otel ve restoranda çalıştı. Ayrıca Almanya ve Katar'da meşhur cruise gemilerinde mutfak koordinatörlüğü yaptı. Kariyeri boyunca birçok ulusal ve uluslararası ödül kazanan Yalçınkaya, açtığı restoranlarda insanlara lezzetli yemekler sunmaya devam ediyor.

MasterChef Türkiye'nin Vazgeçilmezi

2018 yılından beri MasterChef Türkiye'nin vazgeçilmez jürilerinden biri olan Mehmet Yalçınkaya, programda yaptığı açıklamalarla dikkat çekti. Yalçınkaya, restoran işletmeciliğinin zorluklarını ve artan maliyetlerin işletmeler üzerindeki etkilerini anlattı.

Editör: Zeliha YAKUT