Girona - Athletic Bilbao maçı yayın linki, ŞİFRESİZ mi? Girona - Athletic Bilbao maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir? İspanya La Liga Girona - Athletic Bilbao maçı yayın linki, ŞİFRESİZ mi? Girona - Athletic Bilbao maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir? İspanya La Liga

Manisa FK, Trendyol 1. Lig’in 8. haftasında 6 Ekim 2024 Pazar günü Gençlerbirliği'ni konuk edecek. Bu önemli karşılaşma, saat 16.00’da başlayacak. Futbolseverler, iki takımın mücadelesini merakla bekliyor.

Maç Hangi Kanalda Yayınlanacak?

Bu mücadele, beIN SPORTS 2 kanalından canlı olarak yayınlanacak. İzleyiciler, Manisa FK ile Gençlerbirliği arasındaki bu heyecan dolu maçı bu kanaldan takip edebilecekler.

Hangi Stadyumda Gerçekleşecek?

Karşılaşma, 19 Mayıs Stadyumu’nda gerçekleştirilecek. Manisa FK'nın ev sahibi olduğu bu maç, taraftarların desteğiyle iç sahada önemli bir galibiyet alma hedefinde olduğu bir mücadele olarak öne çıkıyor.

Manisa Fk-1

Takımların Form Durumları Nasıldır?

Manisa FK, son 5 maçında 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak toplamda 11 puanla 9. sırada yer alıyor. Ev sahibi ekip, iç sahada güçlü bir performans sergilemek için bu maçı kazanarak üst sıralara tırmanmayı planlıyor. Taraftarlarının da büyük desteğini arkasına alan Manisa FK, bu karşılaşmadan mutlak 3 puan almak istiyor.

Gençlerbirliği ise son 5 maçında 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyetle 11 puan toplayarak ligde 11. sırada konumlanmış durumda. Deplasmanda oynayacağı bu maçta, puan veya puanlarla dönmeyi hedefleyen Ankara temsilcisi, Manisa FK karşısında da iyi bir sonuç alarak sıralamada yükselmeyi amaçlıyor.

Maçın Hakemleri Kimler Olacak?

Bu kritik mücadelede hakemlik görevini Süleyman Bahadır üstlenecek. Yan hakemler olarak G. Mumcu Taştan ve Harun Güngör görev alacak. Hakem triosu, maçın adil bir şekilde yönetilmesi için önemli bir rol üstlenecek.

Editör: Havva Andırır