UEFA Şampiyonlar Ligi'nde heyecan devam ediyor. Manchester City, Çek temsilcisi Sparta Prag'ı kendi evinde ağırlayacak. Maç ile ilgili tüm detaylar futbolseverler tarafından merakla araştırılıyor.

Manchester City - Sparta Prag Maçı Ne Zaman Oynanacak?

Manchester City ile Sparta Prag arasındaki karşılaşma, 23 Ekim 2024 Çarşamba günü gerçekleştirilecek. Maç, Türkiye saati ile 22:00’de başlayacak. İki takım arasındaki bu zorlu mücadele, Avrupa futbolunun en prestijli turnuvasında önemli bir yer tutuyor.

Manchester City Ingiltere Premie

Maç Hangi Kanalda Yayınlanacak?

Bu heyecan verici karşılaşma, Türkiye'de Tabii Spor 2 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Futbolseverler, Manchester City ve Sparta Prag arasındaki maçı bu kanaldan takip edebilecekler.

Salzburg - Dinamo Zagreb yayın linki, ŞİFRESİZ mi? Salzburg - Dinamo Zagreb maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir? Salzburg - Dinamo Zagreb yayın linki, ŞİFRESİZ mi? Salzburg - Dinamo Zagreb maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir?

Takımların Son Durumu Nasıldır?

Manchester City, hem Premier Lig’de hem de Şampiyonlar Ligi’nde namağlup bir şekilde yoluna devam ediyor. Pep Guardiola'nın öğrencileri, Premier Lig’de Liverpool'un ardından ikinci sırada yer alıyor. Çıktıkları son 8 maçta 6 galibiyet ve 2 beraberlik alarak başarılı bir grafik çizen City, Şampiyonlar Ligi'nde ise 4 puan topladı. İlk maçında Inter ile 1-1 berabere kalan İngiliz ekibi, ikinci maçında Slovan Bratislava'yı 4-0 mağlup etti. Ancak, bu maç öncesinde önemli bir eksiklik mevcut; Rodri, sakatlığı nedeniyle forma giyemeyecek.

Sparta Prag ise Çek liginde ikinci sırada yer alıyor. Ligin başlangıcında iyi bir performans sergilese de son 3 maçında yalnızca bir galibiyet alabilmiş durumda. Şampiyonlar Ligi'nde ise Salzburg'u 3-0 mağlup eden Sparta, Stuttgart ile de 1-1 berabere kalarak grup aşamasına iyi bir başlangıç yapmıştı. Bu zorlu deplasman öncesinde, çapraz bağ sakatlığı yaşayan Imanol Garcia'nın da forma giyemeyeceği belirtildi.

Maçta Beklentiler Neler?

Her iki takım da bu karşılaşmadan galibiyet alarak grup aşamasındaki hedeflerini ilerletmek istiyor. Manchester City, ev sahibi olmanın avantajını kullanarak sahadan 3 puanla ayrılmayı hedefliyor. Öte yandan, Sparta Prag ise zorlu deplasmanda puan veya puanlar alarak grup aşamasında iddialarını sürdürmeyi amaçlıyor.

Editör: Havva Andırır