İngiltere Premier Lig'in 9. haftasında heyecan verici bir karşılaşma yaşanacak. Manchester City, 26 Ekim 2024 tarihinde sahasında Southampton ile karşı karşıya gelecek. Zorlu mücadele, Etihad Stadyumu'nda saat 17:00'de başlayacak.

Everton - Fulham maçı ne zaman saat kaçta? (26 Ekim 2024) Taraftarium, İdman Tv, Justin, beIN Sports, Tod TV, Bein Sports 2, S Sport Plus, beIN Sports 1 Everton - Fulham maçı ne zaman saat kaçta? (26 Ekim 2024) Taraftarium, İdman Tv, Justin, beIN Sports, Tod TV, Bein Sports 2, S Sport Plus, beIN Sports 1

Maçın Yayın Bilgileri Nelerdir?

Bu kritik karşılaşma, futbolseverler tarafından merakla bekleniyor. Manchester City - Southampton maçı, beIN Sports 3 kanalından canlı olarak yayımlanacak. Bu sayede, futbol tutkunları maçı ekranlarından takip edebilecek.

Manchester City Ingiltere Premie

Şifresiz Yayın Olacak mı?

Maçın şifresiz olarak yayınlanıp yayınlanmayacağı ise önemli bir konu. Ancak, bu karşılaşmanın beIN Sports 3 üzerinden yayımlanacak olması, izleyicilerin şifreli bir yayın ile karşılaşacağı anlamına geliyor. Dolayısıyla, bu maçı izlemek isteyenlerin ilgili kanala abone olmaları gerekecek.

Editör: Havva Andırır