Mahmut Tuncer, Türkü dünyasının sevilen isimlerinden biri olarak bilinirken, son zamanlarda aldığı estetik kararıyla da gündeme oturdu. Ünlü türkücü, yüzündeki kırışıklıklardan rahatsız olması nedeniyle estetik yaptırdı ve 10 yaş gençleşti.

"KÜÇÜKLÜĞÜMÜ DE BEN OYNUYORUM"

Önceki gün, 3 Mayıs'ta vizyona girecek olan 'Bakkal Amca Mahmut Tuncer' filminin oyuncuları, Torun Center Sinemaları’ndaki ilk gösterim öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladılar. Mahmut Tuncer, absürt bir açıdan ele alınan biyografi filminin galasına siyah önlükle gelmesiyle ilgili şunları söyledi: "Küçüklüğümü de ben oynuyorum. Filmin esprisi bu, arkadaşlar montaj yaparken çok eğlenmiş, biz de izlerken eminim eğlenip güleceğiz. ‘Bakkal Amca’, bir Mahmut Tuncer eseri. Çocuklar bu şarkıyı dünya sıralamasına taşımışlar. Mahmut Tuncer’in adının geçtiği her yerde üzüntü değil, tebessüm kaplıyor yüzlerini."

ESTETİK YAPTIRDI!

Ancak, galadan önce estetik yaptırdığı ortaya çıkan Mahmut Tuncer, sosyal medyada da konuşulan bir isim haline geldi. 62 yaşındaki türkücü, tüm yüz gençleştirme (YouLift) işlemi yaptırarak 10 yaş gençleşti. Estetik sonrası haliyle ilgili sosyal medya kullanıcılarından gelen yorumlar ise şöyle:

İŞTE O YORUMLAR

Sertab Erener ve Rafet El Roman'dan çok daha iyi durmuş.

Mahmut El Roman!

Sen de mi Brütüs?

Kara Ağaç Destanı 13 son bölüm fragman! Yeni tanıtımı TRT1 nereden izlenebilir? Kara Ağaç Destanı 13 son bölüm fragman! Yeni tanıtımı TRT1 nereden izlenebilir?

Ah Mahmut ağabey, doğal olan bir sen kalmıştın...

Bence başarılı, abartı değil.