TRT 1'in sevilen dönem dizisi Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi, yeni bölümleriyle izleyicileri ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Dizinin kadrosuna yeni bir isim katılarak heyecanı artırdı. Usta oyuncu Asuman Bora, Kutlu Hatun karakterine hayat verecek.

Kutlu Hatun 1

KUDÜS FATİHİ SELAHADDİN EYYUBİ'NİN YENİ KARAKTERİ: KUTLU HATUN'A HAYAT VERECEK ASUMAN BORA!

29 Nisan Pazartesi akşamı saat 22.00'de ekrana gelecek olan 22. bölümüyle Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi, seyircilerin ilgisini çekmeye devam ediyor. Bu bölümde Kutlu Hatun karakterinin hikayesi izleyicilerle buluşacak.

Pınar Fidan kaç yaşında, alen nereli, ne iş yapıyor, evli mi ve kimdir? Pınar Fidan kaç yaşında, alen nereli, ne iş yapıyor, evli mi ve kimdir?

Kutlu Hatun 3

KUTLU HATUN KİMDİR?

Kutlu Hatun karakterine hayat verecek olan Asuman Bora, dizinin yeni bölümünden itibaren seyircilerin karşısına çıkacak. Sultan Nureddin ve Melik Mevdud'un annesi olan Kutlu Hatun'un hikayesi dizide merakla bekleniyor.

Kutlu Hatun 4

ASUMAN BORA HAYATI VE KARİYERİ 

1959 yılında Ankara'da doğan Asuman Bora, Hacettepe Üniversitesi Tiyatro Bölümü mezunudur. Tiyatro, sinema ve dizi alanında geniş bir kariyere sahiptir. Bazı önemli projelerindeki rolleri şunlardır:

Toprak ile Fidan (Keriman Tunç, TV Dizisi 2022)
Kırmızı Oda (Alya'nın Kaynanası, TV Dizisi 2020)
Mehmetçik Kut'ül Amare (TV Dizisi 2019)
Sessiz Terapi (Ayşen, Sinema Filmi 2018)
Son Takla (Fadime, TV Filmi 2015)
Son Mektup (Kerime, Sinema Filmi 2015)
Dila Hanım (Gurbet, TV Dizisi 2012)
Unutma Beni (Adalet, TV Dizisi 2008)
Ezo Gelin (TV Dizisi 2006)