Ötüken Senger kimdir? MHP Kars Belediye Başkanı Prof. Dr. Ötüken Senger kaç yaşında? Ötüken Senger Hayatı ve Kariyeri Ötüken Senger kimdir? MHP Kars Belediye Başkanı Prof. Dr. Ötüken Senger kaç yaşında? Ötüken Senger Hayatı ve Kariyeri

Kütahya Vali Yardımcısı, Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile değişti. Konya Vali Yardımcısı Faruk Bekarlar, Kütahya Vali Yardımcısı olarak atandı.

Faruk Bekarlar Kimdir, Aslen Nereli, Kaç Yaşında?

1967 yılında Kayseri'de doğan Faruk Bekarlar, 1984 yılında Kayseri Lisesinden mezun olduktan sonra 1988 yılında İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünden mezun oldu. 2005 yılında Kafkas Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde Türkiye Cumhuriyeti Tarihi üzerine yüksek lisansını tamamladı.

Faruk Bekarlar'ın Meslek Kariyeri Nasıldır?

1989-1990 yıllarında yedek subay olarak askerlik görevini yapan Bekarlar, mülki idare amirliğine 1992 yılında Eskişehir Kaymakam Adayı olarak başladı. Sırasıyla Akören, Hizan, Çayırlı, Eldivan Kaymakamlıkları, Kars Vali Yardımcılığı, Göynük Kaymakamlığı, Muğla Vali Yardımcılığı, Osmancık Kaymakamlığı, Sakarya Vali Yardımcılığı, Silivri Kaymakamlığı ve Gönen Kaymakamlığı görevlerinde bulundu.

Faruk Bekarlar'ın Son Görevi Nedir?

11 Eylül 2019 tarihinden itibaren Konya Vali Yardımcılığı görevini yürüten Faruk Bekarlar, son olarak Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Kütahya Vali Yardımcısı olarak atanmıştır. Evli ve 3 çocuk babasıdır.

Editör: Murat Serdar Yıldız