Şifanur Gül, Ankara doğumlu genç bir oyuncu olup, 26 Kasım 1997'de hayata gözlerini açtı. Çocukluktan itibaren oyunculuk tutkusuyla yanıp tutuşan Gül, 18 yaşında profesyonel oyunculuk eğitimi almaya başladı ve Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümü'nden mezun oldu.

KARİYERİNE HIZLI BİR BAŞLANGIÇ

Oyunculuk kariyerine Sevdim Seni Bir Kere dizisiyle adım atan Şifanur Gül, daha sonra Benim Adım Melek, Uyanış: Büyük Selçuklu, Cam Tavanlar, Hayatımın Şansı, Kuş Uçuşu, Terzi ve en son olarak da Netflix'in Yaratılan dizisinde Asiye karakterini canlandırarak başarısını sürdürdü. Genç oyuncu, performansıyla dikkat çekiyor ve izleyicilerden büyük beğeni topluyor.

BAŞARILI PROJELER VE ÖDÜLLER

Kariyerindeki başarılı performansıyla dikkatleri üzerine çeken Şifanur Gül, 2023 yılında GQ Türkiye Men of The Year Ödül Töreni'nde Yılın Yükselen Yıldız Kadın Oyuncusu ödülünü aldı. Kendisini hızla geliştiren ve oyunculuk alanında önemli adımlar atan Gül, izleyiciler tarafından da büyük bir ilgiyle takip ediliyor.

SOSYAL MEDYA VE ÖZEL HAYATI

Şifanur Gül'ün sosyal medya hesapları oldukça aktif ve geniş bir takipçi kitlesine sahip. Instagram'da 120 bin takipçisi bulunan Gül, hayranlarıyla sık sık paylaşımlarda bulunarak onlarla etkileşimini arttırıyor. Yay burcu olan Şifanur Gül, 1.70 metre boyunda ve genç yaşına rağmen kariyerinde önemli başarılara imza atıyor.

GELECEĞE DAİR PROJELER

Şifanur Gül'ün oyunculuk kariyerindeki yükselişi devam ediyor. Yakın zamanda TV+'ta yayınlanacak olan Ölüm Kime Yakışır dizisinde de rol alacak olan genç oyuncu, başarılı performansıyla adından söz ettirmeye devam ediyor.

Yabani Now’da bugün var mı, 18 Mayıs akşam yeni bölümü yayınlanacak mı? Yabani Now’da bugün var mı, 18 Mayıs akşam yeni bölümü yayınlanacak mı?