Kurban Bayramı'na yaklaşırken, vatandaşlar resmi işlemlerini tamamlamak için noterlerin çalışma saatlerini merak etmeye başladı. Özellikle vekaletname, tespit tutanağı gibi işlemleri bayram öncesinde halletmek isteyenler, noterlerin açık olup olmayacağını araştırıyor.

Çılgın Sayısal Loto Çekiliş Sonuçları Son Dakika: 14 Eylül 2024 Çılgın Sayısal Loto'da kazanan numaralar ile Çılgın Sayısal Loto sonuçları sorgulama ekranı! Çılgın Sayısal Loto Çekiliş Sonuçları Son Dakika: 14 Eylül 2024 Çılgın Sayısal Loto'da kazanan numaralar ile Çılgın Sayısal Loto sonuçları sorgulama ekranı!

Noterler Bayramda Kapalı mı?

Kurban Bayramı tatili süresince noterler kapalı olacak. 16-19 Haziran tarihleri arasında idari izin alındığı için noterlerin bu tarihlerde hizmet vermemesi bekleniyor. Dolayısıyla, bayram öncesi resmi işlemlerinizi tamamlamak istiyorsanız, bu detayı göz önünde bulundurmanız önemlidir.

Nöbetçi Noterler

Yurt genelinde nöbetçi noter uygulaması bulunmakla birlikte, bayram tatili süresince nöbetçi olarak faaliyet gösteren noter bürolarının olup olmadığı Türkiye Noterler Birliği sayfası üzerinden kontrol edildiğinde belirlenemiyor.

Noter Çalışma Saatleri

Normal şartlarda noterler hafta içi Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri açıktır. Hafta içi her gün sabah 09:00'da mesaiye başlayan noterler, akşam saat 17:00'ye kadar hizmet vermektedir. Ancak bayram tatili süresince bu saatlerde değişiklik olacağı için, işlemlerinizi zamanında tamamlamak için önceden plan yapmanız önemlidir.

Kurban Bayramı öncesi noterlerin kapalı olacağını ve resmi işlemlerinizi tamamlamak için uygun bir tarih belirlemeniz gerektiğini unutmayın.


 

Editör: Havva Andırır