Teşkilat 5. Sezon Yayın Tarihi Açıklandı: Tolga Sarıtaş ve Aybüke Pusat’ın Oynadığı Yeni Hikaye Altay’dan Tuna’ya Ne Anlatıyor? Teşkilat 5. Sezon Yayın Tarihi Açıklandı: Tolga Sarıtaş ve Aybüke Pusat’ın Oynadığı Yeni Hikaye Altay’dan Tuna’ya Ne Anlatıyor?

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi "Kudüs Fatihi Selahattin Eyyubi", her Pazartesi akşamı izleyicileriyle buluşuyor. Uğur Güneş'in başrolünde olduğu dizi, sezon finaline doğru hızla ilerliyor. Peki, sezon finali mi yapacak, yoksa dizi sona mı erecek? İşte detaylar...

Kudüs Fatihi Selahattin Eyyubi'nin Başlangıcı ve Hikayesi

Kudüs Fatihi Selahattin Eyyubi, 13 Kasım 2023 tarihinde ekran macerasına başladı. Dizi, asırlar önce mukaddes şehir Kudüs'ü işgalden kurtaran Selahaddin Eyyubi'nin destansı hikayesini izleyicilere aktarıyor. Başarılı bir oyuncu kadrosu ve etkileyici senaryosuyla dikkat çeken dizi, izleyiciler tarafından ilgiyle takip ediliyor.

Sezon Finali ve Yeni Sezon Ne Zaman?

Kudüs Fatihi Selahattin Eyyubi, bu sezon finalini 10 Haziran Pazartesi akşamı gerçekleştirecek. Ancak dizinin yeni sezon tarihi hakkında henüz net bir bilgi bulunmuyor. İzleyiciler, yeni sezonun ne zaman başlayacağını merakla bekliyor.

66670436Cc089E8A577754Fe

Bu Akşam Neler Olacak?

Bu akşam ekranlara gelecek olan 28. bölümde neler yaşanacağı da merak konusu. Seyirciler, Selahaddin Eyyubi'nin heyecan dolu maceralarını izlemek için saatlerini dört gözle bekliyor.

TRT 1 Yayın Akışı

Bu akşam TRT 1 ekranlarında, "Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi"nin yanı sıra birçok farklı program da izleyicilerle buluşacak. Saat 20:00'de başlayacak olan dizi öncesinde ve sonrasında ise çeşitli programlar ve diziler yer alacak.

Kudüs Fatihi Selahattin Eyyubi'nin sezon finaline doğru ilerleyişi, izleyicileri ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Heyecanla beklenen sezon finali ve yeni sezonun ne zaman başlayacağı konusundaki gelişmeleri yakından takip etmeye devam edeceğiz.

Editör: Havva Andırır