Dikey Geçiş Sınavı Tercihleri İçin Son Gün Ne Zaman? DGS Tercihi Yapmak İçin Aday İşlemleri Sistemi Giriş Linki ve Tercih Detayları Neler? Dikey Geçiş Sınavı Tercihleri İçin Son Gün Ne Zaman? DGS Tercihi Yapmak İçin Aday İşlemleri Sistemi Giriş Linki ve Tercih Detayları Neler?

15 Eylül 2024 tarihinde gerçekleştirilen KPSS Ortaöğretim sınavı, ÖSYM tarafından saat 10:15'te başlamış ve 130 dakika süren sınav, aynı gün tamamlanmıştır. Bu sınav, ortaöğretim mezunları ve önümüzdeki 2 yıl içinde mezun olacak adaylar için önemli bir değerlendirme süreci sunmaktadır.

Kpss-1

KPSS Ortaöğretim Soru Kitapçığı ve Cevap Anahtarı Yayınlandı mı?

Sınavın tamamlanmasının ardından adaylar, soru kitapçığı ve cevap anahtarlarını öğrenmek için ÖSYM'nin Aday İşleri Sistemi'ni ziyaret etmeye başladı. 15 Eylül 2024 tarihinde uygulanan KPSS Ortaöğretim sınavının soru kitapçığı ve cevap anahtarı, ÖSYM'nin Aday İşleri Sistemi adresinden erişime açılmıştır. Yayınlanan materyaller, sınavın ilk %10'u olarak tanımlanmış ve bu nedenle sınırlı bir kısmı paylaşılmıştır.

Kpss11

KPSS Ortaöğretim Soru Kitapçığı ve Cevap Anahtarına Nereden Ulaşılır?

Soru kitapçığı ve cevap anahtarına erişmek isteyen adaylar, ÖSYM'nin resmi internet sitesi üzerinden ilgili bölüme giriş yaparak bu belgelere ulaşabilirler. ÖSYM, sınavın ardından bu tür belgeleri genellikle adayların sınav performanslarını değerlendirmelerine yardımcı olmak amacıyla yayımlar.

KPSS ORTAÖĞRETİM SORU VE CEVAPLARI TIKLA

Editör: Havva Andırır