Tunahan Taşçı, futbolseverlerin merakla takip ettiği genç bir futbolcudur. Peki, Tunahan Taşçı kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu kaç, piyasa değeri ne kadar, futbol kariyeri nasıl şekillenmiştir? İşte detaylar...

Tunahan Taşçı Kimdir? Nereli?

Tunahan Taşçı, 29 Nisan 2002 tarihinde Hollanda'nın Nijmegen şehrinde doğmuştur. Türk ve Hollanda vatandaşıdır. 1,72 metre boyundadır ve sağ ayaklıdır.

Hangi Mevkide Oynuyor ve Hangi Takımda?

Tunahan Taşçı, futbol kariyerinde genellikle Forvet - Sağ Kanat mevkisinde görev yapmaktadır. Menajerliğini Omer Karadag yapmaktadır. Şu anda Hollanda Eredivisie takımlarından Fortuna Sittard'da forma giymektedir. Fortuna Sittard'a 1 Temmuz 2022 tarihinde transfer olmuş ve sözleşmesi 30 Haziran 2023 tarihinde sona erecektir.

Piyasa Değeri ve Kariyeri

Tunahan Taşçı'nın piyasa değeri 50 bin Euro civarındadır. Kariyerinde NEC Nijmegen ve Ajax gibi önemli kulüplerin altyapılarında ve genç takımlarında forma giymiştir. Hollanda futbol sistemine genç yaşta adapte olmuş ve gelişim göstermiştir.

Atletico Madrid-Valencia maçı yayın linki, ŞİFRESİZ mi? Atletico Madrid-Valencia maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir? Atletico Madrid-Valencia maçı yayın linki, ŞİFRESİZ mi? Atletico Madrid-Valencia maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir?

Futbol Kariyeri ve Milli Takım Deneyimi

Futbola VV Union Malden'de başlayan Tunahan Taşçı, Vitesse ve NEC Nijmegen altyapılarında oynamıştır. Daha sonra Ajax altyapısında da forma şansı bulmuştur. Türkiye U17 ve U18 milli takımlarında da yer almış, milli formayla tecrübe kazanmıştır.

Editör: Havva Andırır