Ünlü dizi oyuncusu Feyza Civelek'in uyuşturucu siparişi verdiği iddiasıyla gündeme gelen mahkeme sürecindeki son gelişmeler merakla takip ediliyor. İstanbul Ağır Ceza Mahkemesi'nde geçtiğimiz günlerde 'tanık' sıfatıyla ifade veren Civelek, olayın detaylarını ve kişisel durumunu açıkladı.

Tanık Olarak Dinlendi

Feyza Civelek, mahkemede yaptığı açıklamada, uyuşturucu temin etmeye çalıştığı iddia edilen Selçuk Ç. isimli şahsı tanımadığını belirtti. Civelek, söz konusu kişinin numarasını bir arkadaşından aldığını ve aralarında herhangi bir gönül ilişkisi olmadığını vurguladı. Alkol aldığı bir dönemde moralinin bozuk olduğunu ifade eden Civelek, bu durumun özel nedenlerle ilgili olduğunu dile getirmedi.

Ahmet Çakır kimdir? Gazeteci yazar Ahmet Çakır aslen nereli, kaç yaşındaydı, neden öldü ve hastalığı neydi? Ahmet Çakır kimdir? Gazeteci yazar Ahmet Çakır aslen nereli, kaç yaşındaydı, neden öldü ve hastalığı neydi?

Madde Teslim Alamamış

Önceki bir dönemde Selçuk Ç.'den uyuşturucu madde aldığını itiraf eden Civelek, bu kez de taş kokain siparişi verdiğini ancak malzemelerin kendisine ulaşamadığını aktardı. Mahkemede verdiği ifadede, "Maddeyi getirirken sanırım yolda yakalanmış. Ben maddeyi teslim alamadım. Gönül ilişkim yoktur. Beraber uyuşturucu almamız falan da söz konusu değildir" şeklinde konuştu.

Söz Verdi: Bir Daha Kullanmayacağım

Mahkeme başkanına hitaben son olarak söz veren Feyza Civelek, "Bu maddeyi bir daha kullanmayacağım. Eğer tekrar narkotik madde kullanırsam en ağır cezaya razıyım. İlk ve son kez mahkemelere geldim, daha da gelmeyeceğim. Tanıklık ücret talebim yoktur" dedi.

Mahkeme Süreci ve Karar

Duruşma savcısının tutukluluk halinin devamına ilişkin görüş bildirmesinin ardından mahkeme heyeti, Selçuk Ç.'nin tutukluluk halini devam ettirme kararı aldı. Duruşma ileri bir tarihe ertelenirken, Feyza Civelek'in mahkeme sürecindeki sonraki adımları merakla bekleniyor.

Editör: Havva Andırır