Kırklareli'nde 2 katlı tarihi bir binada çıkan yangın, hızla büyüyerek çevredeki binalara sıçramıştı. Olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yangına TOMA araçları da müdahale etti.

Bina Sakinleri Tahliye Edildi

Binanın yanında bulunan 4 katlı apartmanın mantolamasının da yanması sonucu, bina sakinleri tahliye edildi. Yangın, kısa sürede büyüyerek kontrol altına alınamayacak boyutlara ulaşmıştı.

Ankara elektrik kesintisi 3 Mayıs, hangi ilçelerde elektrik yok, ne zaman gelir? Ankara elektrik kesintisi 3 Mayıs, hangi ilçelerde elektrik yok, ne zaman gelir?

Yangına Derya Bulut'dan Destek 

Kırklareli Valisi Birol Ekici, Belediye Başkanı Derya Bulut ve İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Cemalettin Akyüz, olay yerine gelerek ekiplerin çalışmalarını yakından takip etti. Vali ve Belediye Başkanı, yangınla ilgili bilgi aldı ve ekiplere desteklerini iletti.

Yangın Kontrol Altına Alındı 

Yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kontrol altına alındı. Belediye Başkanı Bulut, yangının bilgisayar odasından çıktığının tahmin edildiğini ve kontrol altına alındığını belirtti. Soğutma çalışmalarının devam ettiği belirtilirken, herhangi bir riskin bulunmadığı açıklandı.

Yangına kısa sürede müdahalede bulunan tüm ekiplere teşekkür eden Bulut, benzer olayların yaşanmaması temennisinde bulundu.