Kırıkkale'nin Sulakyurt ilçesine bağlı Deredüzü köyünde, bir tarım arazisinin sulanmasıyla ilgili çıkan silahlı kavgada üç kişi hayatını kaybetti. Olay, Koltarla mevkiinde meydana geldi.

Hafta Sonu Gündemi Türkiye'den ve Dünyadan Şok Edici  Haberler! İnanılmaz Gelişmeler Hafta Sonu Gündemi Türkiye'den ve Dünyadan Şok Edici Haberler! İnanılmaz Gelişmeler

Silahlı Kavga Nasıl Gerçekleşti?

Edinilen bilgilere göre, 45 yaşındaki E.Ç. ile akraba olan Satılmış Cesur (69), İbrahim Cesur (54) ve Satılmış Cesur'un torunu (17) arasında sulama konusunda çıkan anlaşmazlık, kısa sürede silahlı çatışmaya dönüştü. E.Ç., bu kişiler üzerine tabancayla ateş açarak baba, oğul ve torunu olay yerinde öldürdü.

66B2127B763F277308Da080A

Güvenlik Önlemleri ve Gözaltı

Olay yerine intikal eden jandarma ekipleri, bölgedeki geniş güvenlik önlemleri alarak olay yerinde inceleme yaptı. Cinayet zanlısı E.Ç., jandarma tarafından kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Olayın yaşandığı bölgede, giriş ve çıkışlar kapatıldı ve güvenlik önlemleri artırıldı.

Cenazeler ve Soruşturma

Cumhuriyet Savcısı'nın olay yerindeki incelemesinin ardından cenazeler, hastane morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Editör: Havva Andırır