ATV’nin sevilen yarışma programı Kim Milyoner Olmak İster?,

bu hafta da heyecan dolu anlara sahne oldu. Kenan İmirzalıoğlu’nun sunumuyla ekranlara gelen programda, yarışmacılardan Aybatur Kıvanç’ın başarılı performansı izleyicileri ekrana kilitledi. İkinci baraj sorusuna kadar zorluk yaşamadan ilerleyen Kıvanç, 300 bin TL’lik soruya geldiğinde büyük bir risk alarak doğru cevabı vermeye çalıştı.

Narin Güran cinayetinde yasak ilişki iddiaları gerçek mi? Anne ve baba bu sorulara ne yanıt verdi? Narin Güran cinayetinde yasak ilişki iddiaları gerçek mi? Anne ve baba bu sorulara ne yanıt verdi?

I (12)-3

Osmanlı tarihine dair olan “Amcasının oğlunun yerine tahta geçmiş iki padişah hangileridir?”

sorusu karşısında Kıvanç, 'A- III. Murad ve IV. Murad' cevabını verdi. Ancak bu cevap yanlış çıktı ve Kıvanç, büyük ödüle sadece 3 adım kala elendi. Yarışmanın bu kritik anında Kenan İmirzalıoğlu, tarih bilgisiyle yarışmacıya açıklamalarda bulundu ve “1600'lere kadar Osmanlı’da taht babadan oğula geçerdi, ancak sonrasında kuzenler ve amca çocukları arasında da geçişler yaşandı” diyerek sorunun doğru cevabını açıkladı.

I (9)-6

Kıvanç, yarışmadan 50 bin TL ile ayrılarak programdan elendi.

İzleyenlere büyük heyecan yaşatan bu anlar, Milyoner’in bu hafta en çok konuşulan olaylarından biri oldu. Program, başarılı yarışmacılar ve ilginç sorularıyla her hafta olduğu gibi izleyicilerin ilgisini çekmeye devam ediyor.

Editör: Ali Çakar