Kilis'te bir inşaatta çalışan Suriyeli baba, anne ve 3 çocuğu evlerinde ölü olarak bulundu. Polis ekipleri, eve girdiklerinde korkunç bir manzara ile karşılaştı. İncelemeler sonucunda anne ve çocukların boğularak öldürüldüğü, baba ise ağzı bağlı şekilde ipte asılı bulunduğu belirlendi.

Nebi Miş kimdir, aslen nereli, mesleği ne, hayatı, biyografisi Nebi Miş kimdir, aslen nereli, mesleği ne, hayatı, biyografisi

OLAY YERİNE İHBAR ÜZERİNE POLİS VE SAĞLIK EKİPLERİ SEVK EDİLDİ

Gece geç saatlerde Nedimökmen Mahallesi'nde meydana gelen olay, aile yakınlarının endişeli ihbarı üzerine ortaya çıktı. Yakınlarının haber alamaması üzerine yapılan ihbar üzerine polis ve sağlık ekipleri hemen adrese gitti.

KAPIYI AÇAN OLMAYINCA KORKUNÇ MANZARA ORTAYA ÇIKTI

Eve giren ekipler, kapıyı açan olmaması ve ağır bir koku yayılması üzerine endişelendi. İçeri girdiklerinde ise aile bireylerinin cansız bedenleriyle karşılaştılar. Baba Yüsuf K. ağzı bağlı şekilde iple asılı halde bulunurken, eşi Merve K. ile çocukları Emine (8), Abdo K. (6) ve Ali K. (5) de boğularak öldürülmüş olarak bulundu.

GENİŞ ÇAPLI SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Sağlık ekiplerinin yaptığı ilk kontrollerde, ailenin trajik şekilde yaşamını yitirdiği tespit edildi. Cesetler, olay yerinde yapılan incelemelerin ardından hastane morguna kaldırıldı. Polis, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.