Selen Görgüzel, Türk pop müziği sahnesinin tanınmış isimlerinden biri olarak hem müzik kariyeriyle hem de özel hayatıyla sıkça gündeme gelmektedir. Hamdi Alkan ile 8 yıl süren bir evliliğinin ardından gençleşme ve güzellik operasyonlarıyla adından söz ettirmiştir. Son olarak yüz ve boyun germe operasyonu ile göz kapağı estetiği yaptıran Görgüzel, operasyon sonrası sosyal medya hesabından bandajlı haldeki bir fotoğrafını paylaşarak takipçilerini bilgilendirmiştir.

Görgüzel'in yaptırdığı işlemlerin toplam maliyeti 700 bin lirayı bulmuştur. Operasyonun dokuz saat sürdüğü belirtilmiştir. Operasyon sonrası kendisini iyi hissettiğini ve sonucun memnuniyet verici olduğunu dile getiren Görgüzel, "Sonuçtan memnunum, 70'e kadar idare ederim" şeklinde konuşmuştur.

Ancak Görgüzel'in paylaştığı bandajlı fotoğrafı kısa bir süre sonra sosyal medya hesabından silmesi dikkat çekmiştir. Operasyonun detayları ve sonucu hakkında daha fazla bilgi vermek istemeyen Görgüzel'in, fotoğrafı silerek konuyu kapatmak istediği düşünülmektedir.

Seda Erdim ile Ümit Erdim NEDEN boşandığı ifşa edildi! Meğer bu yüzden evlilikleri bitmiş Seda Erdim ile Ümit Erdim NEDEN boşandığı ifşa edildi! Meğer bu yüzden evlilikleri bitmiş

Selen Görgüzel'in estetik operasyonları ve sosyal medya paylaşımları geniş bir kitle tarafından ilgiyle takip edilmektedir. Operasyonların detayları ve sonuçları hakkında daha fazla bilgi almak için Görgüzel'in ilerleyen günlerde yapacağı açıklamalar beklenmektedir.