Ünlü oyuncu ve sunucu Kenan İmirzalıoğlu, iş yaşamı kadar özel hayatıyla da dikkat çekiyor. Son dönemde babası Mustafa İmirzalıoğlu ile olan benzerliği gündeme oturan Kenan İmirzalıoğlu'nun yakışıklılığının genetik olduğu yorumları yapıldı. İşte Kenan İmirzalıoğlu'nun babası ve özel hayatına dair detaylar...

Kenanimirzalıoğlu Babası (6)

Kenan İmirzalıoğlu'nun Babası Kim?

ATV'nin sevilen yarışma programı 'Kim Milyoner Olmak İster?'in sunucusu Kenan İmirzalıoğlu'nun babası Mustafa İmirzalıoğlu'nu görenler, ünlü oyuncunun yakışıklılığının kaynağını keşfetti. Mustafa İmirzalıoğlu'nun oğlu Kenan ile olan benzerliği, sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Kenanimirzalıoğlu Babası (5)

Kenan İmirzalıoğlu'nun Özel Hayatı

Fazıl Say’dan Ahmet Çakar’a Sert Sözler: İdil Bilgen’e Yapılan Eleştiriler Haksız mı, Destek Mesajının Arkasında Ne Var? Fazıl Say’dan Ahmet Çakar’a Sert Sözler: İdil Bilgen’e Yapılan Eleştiriler Haksız mı, Destek Mesajının Arkasında Ne Var?

Kenan İmirzalıoğlu ve güzel oyuncu Sinem Kobal, 2016 yılında Cunda Adası'nda dünyaevine girdi. Çiftin Lalin ve Leyla adında iki kızı bulunuyor. Kenan İmirzalıoğlu, bir programda babalıkla ilgili yaptığı açıklamalarla da dikkat çekti: "Çocuk doğduktan sonra ömür boyu canı yansa, korksa 'anne, anne' diyor. Bir baba adayı olarak kıskanmıyor değilim açıkçası. Olursa o da 'anne' diyecek, 'baba' diyeceğini sanmıyorum."

Kenanimirzalıoğlu Babası (3)

Babasıyla Olan İlişkisi ve Çocukluğu

Kenan İmirzalıoğlu, Ankara'ya bağlı Üçem Köyü'nde büyüdü. Çocukluk yıllarını ve babasıyla olan ilişkisini anlatan Kenan İmirzalıoğlu, babasının eğitime verdiği önemi ve onu tarlada çalıştırarak hayatın zorluklarını öğretme çabasını şu sözlerle dile getirdi: "Babam okumaya çok önem verirdi, aman oğlum bu köyde kalmayacaksın değil mi, okuyacaksın ve kendi hayatını kuracaksın, buradaki toprağa güvenme sakın derdi. Hatta bu konuda çok iyi bir workshop aldım, bu omuzları orada geliştirdim."

Kenanimirzalıoğlu Babası (4)

Kenan İmirzalıoğlu'nun Hayranları Babasını Merak Etti

Kenan İmirzalıoğlu'nun babası Mustafa İmirzalıoğlu ile olan benzerliği, hayranlarının ilgisini çekti ve sosyal medyada geniş yankı buldu. Mustafa İmirzalıoğlu'nun oğlu Kenan'ı çiftçilikle tanıştırarak hayatın zorluklarına hazırladığı anlatımı, izleyenleri duygulandırdı.

Kenanimirzalıoğlu Babası (2)

Kenan İmirzalıoğlu'nun hayatı ve ailesiyle ilgili bu detaylar, ünlü oyuncunun özel yaşamına dair merakları giderirken, babası Mustafa İmirzalıoğlu ile olan benzerliği de büyük ilgi topladı.

Editör: Zeliha YAKUT