Mersin doğumlu Kemal Doğulu, beş kardeşin en büyüğü olarak dünyaya geldi. Ünlü oyuncu Kadir Doğulu'nun ağabeyidir. Babasının Amerika'ya gitmesi üzerine çalışma hayatına erken yaşta başladı. Kuaförlük tutkusunu keşfettiği genç yaşlarda, ilk müşterisi kız kardeşi oldu. 12 yaşında kuzeninin kuaför salonunda çıraklık yapmaya başladı ve bu alanda kendini geliştirdi.

EĞİTİM VE KARİYER GELİŞİMİ

İmam Hatip Lisesi'nde okurken Anadolu Lisesi sınavlarına giren ve bilgisayar bölümünü kazanan Doğulu, daha sonra Urfa Harran Üniversitesi'nde Pazarlama Bölümü'nü kazandı. Ailesinden gizli olarak Anadolu Lisesi'ne geçiş yaparak kuaförlük kariyerine odaklandı.

PROFESYONEL BAŞARILAR VE ÜNLÜLERLE ÇALIŞMALAR

İstanbul'a vize işlemleri için gittiği sırada kuzeni Zeki Doğulu'nun kuaför dükkanında çalışmaya başlayan Kemal Doğulu, saç tasarımı ve makyaj konularında kendini geliştirerek adını duyurmaya başladı. Elde dergisinde yayımlanan fotoğrafları ile dikkatleri üzerine çekti.

Hande Yener, Seda Sayan, Sıla, Kutsi, Gökhan Özen, Nil Karaibrahimgil, Demet Akalın gibi ünlü isimlerin imaj danışmanlığını yapan Doğulu, aynı zamanda fotoğraf çekimleri ve klip yönetmenliği de yapmaktadır.

MÜZİK KARİYERİ VE ALBÜMLERİ

2006 yılında Hande Yener ile tanışması onun kariyerinde dönüm noktası oldu. Hande Yener'in albümlerinin sanat yönetmenliğini, fotoğrafçılığını ve kliplerinin yönetmenliğini üstlenen Doğulu, müzik dünyasında da kendine sağlam bir yer edindi. Kemal Doğulu'nun "1 Yerde", "Kemal Doğulu 2", "Ters Köşe", "4.Kemal" ve "Aşk Kabul Ederse" adlı albümleri bulunmaktadır.

Volkan Demirel kiminle evli, eşi kim, neden boşanıyor? Volkan Demirel kiminle evli, eşi kim, neden boşanıyor?

SONRAKİ KARİYER ADIMLARI

2014 yılında İstanbul Nişantaşı'nda kendi kuaför salonunu açtı. Aynı yıl başlayan "Bu Tarz Benim" adlı yarışma programında jüri üyeliği yaptı ve uzun süre TV ekranlarında yer aldı. Kemal Doğulu, başarılarıyla adından sıkça söz ettiren bir isim olmasının yanı sıra, sempatik tavırları ve sıcakkanlı kişiliğiyle de geniş bir hayran kitlesine sahiptir.