Trendyol Süper Lig'in 35. haftasında Mondihome Kayserispor ve VavaCars Fatih Karagümrük RHG Enertürk Enerji Stadyumu'nda karşı karşıya geldi. Zorlu mücadelenin kazananı belli olmadı ve iki takım sahadan 2-2'lik beraberlikle ayrıldı.

Maçın İlk Yarısında Kayserispor Öne Geçti

Maçın ilk dakikalarında Kayserispor hızlı başladı ve 3. dakikada Carlos Mane'nin golüyle öne geçti. İlk yarıda başka gol olmayınca Kayserispor 1-0 önde soyunma odasına gitti.

İkinci Yarıda Gol Yağmuru

İkinci yarıya hızlı başlayan Fatih Karagümrük, 51. dakikada Sofiane Feghouli'nin golüyle skoru eşitledi. 9 dakika sonra ise Markao, Karagümrük'ü 2-1 öne geçirdi. Kayserispor pes etmedi ve 64. dakikada Boa Morte'nin golüyle skoru 2-2'ye getirdi.

Feghouli Kırmızı Kart Gördü

Maçın son dakikalarında Fatih Karagümrük'te Sofiane Feghouli, direkt kırmızı kart görerek oyundan atıldı. Karagümrük kalan dakikalarda 10 kişiyle mücadele etti ve maçı 2-2 tamamladı.

Başakşehir – Trabzonspor CANLI İZLE kanalı, BJK TS maçı saat kaçta, nereden izlenebilir? Başakşehir – Trabzonspor CANLI İZLE kanalı, BJK TS maçı saat kaçta, nereden izlenebilir?

Bu Sonuçla İki Takım da Puanlarını Artırdı

Bu sonuçla Kayserispor puanını 41'e yükselterken Fatih Karagümrük ise puanını 37'ye çıkardı.

Maçın Detay İstatistikleri:

Mondihome Kayserispor: 2 - 2 VavaCars Fatih Karagümrük
Goller: Carlos Mane (3.), Boa Morte (64.) - Sofiane Feghouli (51.), Markao (60.)
Kırmızı Kart: Sofiane Feghouli (86., Fatih Karagümrük)
Sarı Kart: Ryan Longman (31., Fatih Karagümrük), Ozan Tufan (57., Kayserispor), Bilal Baştıoğlu (82., Kayserispor)
Seyirci: 5.123